Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pivovara Medvedgrad

Iznenadili Zagrepčane, podijelili 2000 boca piva

Djelatnici Pivovare Medvedgrad dijelili pivo Zagrepčanima
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
18.12.2016.
u 17:25

Ove je godine pivo podijeljeno u sklopu jubileja, upravo ovaj tjedan slavi se 22. rođendan ovog popularnog zagrebačkog brenda

U subotu je treći put zaredom Pivovara Medvedgrad dijelila pivo Zagrepčanima, čak 2000 boca! Osim što je doba adventa, ovo je i vrijeme kada Pivovara Medvedgrad slavi svoj rođendan. Proteklo su od tada, osim velikih količina piva, i 22 godine otkako je počela s radom najpopularnija zagrebačka neovisna pivovara. Grička vještica, Zlatni medo, Dva klasa, Božićno i ostatak medvedgradske pivske ergele dijelio se iz njihova popularnog oldtimera. Po bocu svakom građaninu kojega bi susreli. Krenulo se iz poznatog lokala Pivovare Medvedgrad u Obrtničkom prolazu, preko Cvjetnog trga i Tesline, Zrinjevca, Trga bana Jelačića, a završilo u Malom Medi u Tkalčićevoj.

– Ljudi nisu mogli vjerovati da im zapravo dajemo pivo! Pitali su nas svakojaka pitanja, da što je u tom pivu da ga mi dajemo, pa zašto bismo mi nekome dali pivo. A bilo je i onih malo mudrijih koji, kada su shvatili da se pivo doista može dobiti besplatno, “prijateljevali” s više nas pa otišli i s kojom bocom viška. Nismo zaboravili ni najmlađe, imali smo posebnog člana ekipe, malog Djeda Mraza, Noe Naukovića, koji je svojim vršnjacima dijelio čokoladice – rekao nam je Ivan Nauković iz Pivovare Medvedgrad najavljujući nove događaje do kraja godine.

– Već u četvrtak 22. prosinca imamo veliki tulum kojim proslavljamo naš rođendan. Možda već u istom tjednu počnemo jednu sasvim novu priču. Dovršavamo Fakin Craft Bar u Vukovarskoj, koji će biti najveća pivnica u Hrvatskoj, ili mi ne znamo za ništa veće. Goste će tamo čekati pivo s 24 točionika, nastojat ćemo da, uz naša to budu i najkvalitetnija piva u nas – kazao je Ivan Nauković.     

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:23 22.12.2016.

isteko rok trajanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije