Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATUS IZAZVAO PANIKU

Lagala da je zaražena koronavirusom, prijavljenja zbog remećenja mira

Šibenik: Policija zatvorila šetnicu u kanalu sv. Ante zbog mogućnosti okupljanja građana
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.04.2020.
u 12:34

Ovom laži nije samo uznemirila prijatelje i poznanike, već i kolege koji s njom rade, koji su je na koncu i prijavili policiji

Potreba za privlačenjem pozornosti kod određenih pojedinaca ne prestaje ni u kriznim vremenima pa je jedna 34-godišnjakinja s područja Vrbovca na društvenim mrežama stvorila suvišnu paniku objavivši da je zaražena koronavirusom.

Ovom laži nije uznemirila samo prijatelje i poznanike, već i kolege koji s njom rade, koji su je na koncu i prijavili policiji. Nakon toga do 'bolesnice' navratili su epidemiolozi koji su ustanovili da se u ovom slučaju radi o pukoj izmišljotini, priopćila je PU zagrebačka.

Zbog izmišljanja, tj. širenja lažnih vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana, Vrbovčanki slijedi prekršajni postupak. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
13:09 04.04.2020.

Ima ona goru bolest od korone.

Avatar Kalladin
Kalladin
12:52 04.04.2020.

Možda je htjela da joj susjedi i prijatelji besplatno kuhaju i donose hranu 😁

DH
dalibor.hren
13:49 04.04.2020.

Nek ju stave u zatvor, u izolacìju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije