Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KLIZAJUĆA SITUACIJA'

Izlaz iz garaže Kvatrić k’o ledeni tobogan: Djelatnici gurali automobile

Kvaternikov trg
Foto: Čitateljica
1/9
10.10.2019.
u 19:18

Djelatnici su spremno pomagali onima koji su se pokušavali dokopati ceste

Pričekalo je da majstori odu pa je onda zadržalo vodu. Važnu je tu ulogu odigrala kiša jer da nije bilo nje, tko zna kad bi se primijetilo da je izlaz iz garaže Kvatrić k’o ledeni tobogan. Radilo se na njemu prethodnih pet dana, a nakon što se konačno i završilo te su se prvi automobili spustili u garažu, iz nje su izlazili uz pomoću djelatnika Zagrebparkinga koji su ih van doslovce gurali.

– Dečki koji rade dolje u onim kućicama kod naplate karti uskočili su, i to ne samo jednom. Jednostavno se iz garaže nije moglo. Vi po gasu, a auto samo klizi. Ne znam kako je bilo kad je kiša stala, ali bome mi nije bilo svejedno kad sam morala izići na cestu – govori nam čitateljica koja je, dodaje, od prošlog petka poslijepodne do ove srijede ujutro parkirala izvan garaže. Radi na Kvaternikovu trgu, kaže, pa automobil ostavlja u garaži, što u tom razdoblju nije mogla jer su se u nju puštali samo pretplatnici.

– U tom je razdoblju snazi bila izmjena regulacije prometa pri ulasku u garažu i izlaska iz nje. Sanaciju je izvođač radova izvršio po planu te je garaža u punu funkciju puštena 9. listopada oko šest sati ujutro – kazali su nam u Zagrebparkingu. Objasnili su i jučer nastalu “klizajuću situaciju”.

Foto: Petar Glebov/Pixsell

– Nakon oborina radnici u garaži primijetili su kako dolazi do slučajeva otežanog izlaska i proklizavanja vozila na izlaznoj rampi te je o tome poslan upit tvrtki izvođaču radova. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je kako je došlo do neočekivane reakcije materijala. Dodatna sanacija počela je odmah, a bit će završena u najkraćem mogućem roku, ovisno o vremenskim uvjetima i složenosti potrebnih radova – kazali su u Zagrebparkingu.

Komentara 31

VO
vorda400
20:54 10.10.2019.

Ne nego umjesto kakvog epoksi premaza za koji se guma doslovno hvata stavljena je kakva obična boja po cijeni ove specijalne i evo rezultata lova isplaćena i podjeljena među jaranima a dečki iz zg parkinga malo treniraju gurajući aute

Avatar gusjenica
gusjenica
23:06 10.10.2019.

pitanje : Koliko kopita moraš imati da izgladiš izlaz s ovako strmim nagibom ? odgovor : četiri

DU
Deleted user
22:44 10.10.2019.

Vidiš kako smo mi Hrvati napredan narod. Točno 143 godina od prve uporabe asfalta (1876.) mi smo otkrili "neočekivane reakcije materijala". Kao što smo u slučaju iskliznuća nagibnog vlaka u Dugopolju otkrili da nije pametno tračnice mazati sredstvom protiv korova. Srećom, ovaj put nije bilo ljudskih žrtava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije