Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN MARIĆ

'Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna'

Goran Marić i Oleg Butković
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/6
18.07.2018.
u 11:44

Proteklih dana mnogi su isticali da je od nacionalnog stadiona važnija izgradnja nogometne infrastrukture širom Hrvatske.

Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić istaknuo je u srijedu da je izgradnja nacionalnog nogometnog stadiona potrebna i da se to mora napraviti što prije.

 "Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna. To se mora napraviti što prije i ako se tome ozbiljno pristupi za najkasnije tri godine stadion može biti završen", izjavio je novinarima ministar Goran Marić uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

 Proteklih dana mnogi su isticali da je od nacionalnog stadiona važnija izgradnja nogometne infrastrukture širom Hrvatske.

 "Jedno ne isključuje drugo, i mora biti novca. Država potroši na mnoge stvari, često i nepotrebne. Samo malo racionalizacije i sve se to može financirati", dodao je ministar državne imovine.

Na novinarski upit da li je pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu bilo mjesto u autobusu sa igračima prilikom svečanog povratka sa SP, ministar Goran Marić je odgovorio: "Pa kako ne bi bilo ako su ga igrači zvali".

Komentara 18

GE
genex
15:07 18.07.2018.

vrhunski stadion za 50 tisuća gledatelja se može izgraditi za 60 mil eura a ne 120 mil. kako je onaj bandit koji voli delati govorio.treba samo kao nadzor staviti 6 vrhunskih i poštenih stručnjaka koji će kontrolirati trošenje.orban je u budimpešti napravio bonbončić od stadiona za 30 tisuća ljudi i platio 30 mil.eura.navodno takav stadion će se graditi u osijeku. na kraju, mislim da od izgradnje nacionalnog stadiona neće biti ništa jer marić nije decision maker a i previše je desno po ukusu anemičnog.ljevičari ne bi gradili stadion ni da im staviš pištolj na čelo jer smatraju da bi tu dolazile samo ustaše koji bi navijali sa zds.

LA
like_a_boss
12:21 18.07.2018.

Kako se brzo zaboravio Maksimir. I koliko se novaca utuklo u njega. Sjećam se bajki o najljepšem stadionu u Europi. Od toga svega ostalo je ruglo, i nekoliko desetaka novopečenih bogataša... Recimo Mirko Novosel i obitelj su se na tom projektu obogatili za 10 generacija...Hrvati su najbolji - u zaboravljanju :-) Ajmo sada obogatiti još nekoliko bandićevih herco rodijaka i hadezeovih "domoljuba"...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:11 18.07.2018.

čim prije tim bolje!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije