Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izabrani članovi radne skupine za razmatranje financijskih aspekata nagrađenih radova za Zračnu luku 'Zagreb'

06.11.2008.
u 15:38

Gradsko poglavarstvo Grada Zagreba na današnjoj je sjednici za predstavnike Grada u zajedničku radnu skupinu za razmatranje financijskih aspekata nagrađenih radova za Zračnu luku "Zagreb" imenovalo predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga Ivu Čovića te članove Gradskog poglavarstva Slavka Kojića i Davora Jelavića.

Ta zajednička radna skupina osnovana je jer su predstavnici Vlade RH i Grada Zagreba 31. listopada 2008. godine na zajedničkom radnom sastanku zaključili da je potrebno razmotriti financijske aspekte svih pet nagrađenih radova za Zračnu luku "Zagreb".

Zagrebačko poglavarstvo odobrilo je 3,49 milijuna kuna za plaćanje vatrogasnih vozila nabavljenih prošle godine temeljem Programa Vlade RH o nabavi 210 vozila vatrogasne namjene. Pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Pavle Kalinić kazao je da se radi o sredstvima za dva vozila koja su zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi isporučena 12. veljače ove godine. Dodao je da iznos koji Grad Zagreb plaća iznosi 40 posto ukupne cijene tih vozila. Kalinić je istaknuo da bi se tim vozilima požari u Zagrebu sada mogli gasiti i iznad 12-tog kata.

Poglavarstvo je dalo načelnu suglasnost Zagrebačkom holdingu, podružnici "Zagrebparking", na ishođenje lokacijske dozvole za izgradnju podzemne garaže s trgovačko uslužnim sadržajima i športskom dvoranom na lokaciji srednjoškolskog igrališta "Savska-Kačićeva-Klaićeva-Kršnjavoga", s izgradnjom transformatorske stanice te uređenjem srednjoškolskog igrališta s Centrom mladih.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije