Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Zrinjevca kažu:

'U Domagojevoj nismo sadili ruže s Titovim imenom'

14.03.2018.
u 09:06

Ružičnjak se na položaju nalazi od osamdesetih godina i dosad nije izazivao prijepore Zagrepčana

Iz ružinih grmova formiran natpis “Tito”, koji u Domagojevoj ulici stoji već desetljećima proteklih je godina podigao vrlo malo prašine. Da je tomu tako, svjedoče i u Zrinjevcu koji vrt uređuju.

– Taj se ružičnjak ondje nalazi od 1980-ih godina, a prilikom njegova održavanja djelatnici podružnice Zrinjevac nisu nikada imali problema niti im je itko prigovarao. Nismo ni čuli da se netko bunio zbog toga – govore nam u toj tvrtki te dodaju da nisu posadili grmove ruža, već ih samo održavaju svih ovih godina. Tako je Titovo ime, koje se teško razabire s ulice i koje bi na nekoj plavoj tabli već godinama izazivao rasprave, ostalo gotovo skrivena atrakcija za stanare kvarta.

Komentara 21

PR
prepri43
22:47 14.03.2018.

Links,siskić,julija1,niškorist i još poneki komunist,- uglavnom purgeri s Grmeča i podosta drugog smeća danas vlada Zagrebom!

RI
rightside
09:08 15.03.2018.

e moji purgeri,, da vam ovo rade kojekakvi dotepenci il domaci izdajnici,, skoro u centru grada,, to se treba odmah reagirat,,a sta se samog "vrtica s ruzama" tice to se preore u dva poteza sa svakim jacim terencem,, nemora bit traktor,,

SI
siskic
13:24 14.03.2018.

treba njegovati taj ružičnjak...to je najmanje što stanari mogu učiniti za velikog čovjeka i državnika koji je dao nemjerljuv doprinos tome da je i hrvatska iz drugog rata izišla na strani pobjednika..i da je priznata u granicama iz ustava " 74 godine. hvala ti veliki MARŠALE što proživjeh dostojanstveno i časno radni vijek u vrijeme tvoje vlade. vječna ti slava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije