Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 16°C
  • 2Xgeneral:

    majstori iz gradskog ureda za promet vrlo su susretljivi pa na osobne zahtjeve građana rade regulaciju prometa ( čak i ja imam njihovo riješenje kako su na zahtjev vlasnika zgrade stavili stupiće gdje njemu paše ). sada je samo pitanje ... prikaži još! da l isu tako veliki prijatelji ( pa se može ) ili su i poslovno vezani ( znase ). kad se male ruke slože sve se može, sve se može . ( inače priča za malu dijecu što trkeljaju a d apročitate njihova rješenja ( odgovore na postavljena pitanja ) misli bi da to pišu retardirani likovi.

  • Vito:

    Yniverzijada je uništila i zagrebački "škver" - zimovalište plovila stanovika iz unutrašnjosti koje se nalazilo na sadašnjem prostoru zelene zgrade Tehničke kulture grada Zagreba, a pored koje je bio i prije spomenuti kamp. __ Kad bi grad "imao sluha" na ... prikaži još! prostoru između avenije Matije Ljubeka i Petrovaradinske ulice mogao bi napraviti i kamp (šuma je "divlja") i zimovalište za plovila stanovnika Zagreba. __ Time bi grad zarađivao, a kamperi i "jahtaši" bi "došli na svoje". __ "Jedini problem" je "gradonačelnik" i njegova svita mozga punog pohlepe za moći vladanja i provođenja zatucane samovolje.

  • Vito:

    Da, da, sad će se "kajakaši" "dignuti na zadnje noge", ali oni mogu dobiti posebne ulaznice za dolazak svojih članova do klupske zgrade najkraćim putom po ulici Jarunska obala, što bi im isto skratilo put na manje od 1 km.

Još iz rubrike Zagreb

Čiji je

Pas bez čipa pronađen u naselju Sop, prepoznajete li ga?

Srednja strukovna škola Samobor
Maksimalan iznos

Zagrebačka županija dobiva 100 milijuna kuna za regionalni centar kompetentnosti

od 3. srpnja

Počinje Ljeto na starom Kvatriću, doznajte tko nastupa