Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnica na sudu

Snježana Mehun: Iz inata nisam platila kazne za parkiranje

Snježana Mehun
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
23.04.2015.
u 16:03

U 1. zoni 640 kn
 – Zakasnila sam nekoliko puta po 2 minute, znaju me dečki s parkirališta

– Puknuo mi je film, zakasnila sam jedva dvije minute, a oni su mi naplatili kaznu za parkiranje, i tako nekoliko puta u kratkom periodu. Iz inata sam odlučila da te kazne neću platiti, pa neka me daju i na sud, jer smatrala sam da nisam kriva – objasnila nam je poduzetnica Snježana Mehun svoje razloge zbog kojih nije željela platiti četiri kazne za parkiranje u prvoj zoni u iznosu od 640 kuna, koje je dobila još 2013. godine.

Kako kaže, nije joj to bio ni prvi ni posljednji put da ju je neugodno iznenadila "poruka" Zagrebparkinga zataknuta za brisače njezina žutog terenca Hummera, koji ju je prije nekoliko godina učinio atraktivnom metom mnogih fotoreportera, ali očito, i kontrolora Zagrebparkinga.

– Petnaest godina svaki tjedan idem u Sheraton u teretanu i redovito ga parkiram na istom mjestu. Svi ti dečki koji obilaze parkirališta me znaju, nikada nije bilo problema, ako sam zaboravila platiti parkiralište i dobila kaznu, onda sam tu kaznu uredno platila, ali onda se u jednom kratkom periodu baš zaredalo da su mi ostavljali te kazne zbog minute ili dvije kašnjenja. Jednom sam tog dečka vidjela kako mi piše kaznu pa sam dotrčala do auta i počela se prepirati s njim, ali nije pomoglo – govori Snježana Mehun.

Zagrebparking ju je u veljači prošle godine tužio na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, na što je ona uložila prigovor. Godinu i dva mjeseca kasnije, taman prije zakazivanja pripremnog ročišta, odlučila je ipak platiti kaznu, a sudu će morati uplatiti i dodatnih sto kuna za sudsku pristojbu za prigovor protiv rješenja o ovrsi koji je podnijela. – Shvatila sam da nema smisla boriti se protiv sistema i platila to, ali ovo je Hrvatska, ne znam ni čemu sam se nadala – rezolutno je zaključila poduzetnica.

>> Nataša Janjić stopirala na autocesti. Iznenadila se tko joj je ponudio pomoć!

>> Atraktivna Ecija Ivušić pokazala vitko tijelo na jahti Snježane Mehun

Komentara 119

DU
Deleted user
16:28 23.04.2015.

Gospođo Mehun, naučite se kulturi. Ja osobno sam 3× zvao pauk (i pohvala im jer su uvijek brzo došli) jer zbog tog "kamiona" koji vozite, parkiranog na pločniku nisam mogao proći s malim djetetom u kolicima.

IV
Ivan985
16:12 23.04.2015.

Dakle iz inata nije platila kazne, onda je kasnije ipak platila skuplje kazne jer je inat prestao. A sada za sve krivi Hrvatsku... i to bi trebala biti nekakva uspješna poduzetnica?

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
16:14 23.04.2015.

ja bi tebi iz inata naplatio duplo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije