Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
159 7°C
 • weAreCro:

  Kao i sve ostalo u ovoj drzavi tako i u ovom slučaju nema logike. Umjesto da prikupljanje otpada pojeftini jer je kod odvojenog otpada potrebno manje ljudi za sortiranje a 2/3 otpada moze reciklirati i tim putem pokriti dio troskova, ... prikaži još! ne kod nas mora sve ici gore. Uzmite samo na papiru i bio otpadu koja je tu zarada sve vam je jasno.

 • Avatar muljib@vecernji
  muljib@vecernji:

  Dakle "Što se tiče spremnika za otpad ispred zgrada gdje postoji problem da netko drugi ubacuje smeće u tuđe spremnike, Jozić je istaknula da to ne kontrolira davatelj usluge, već sam korisnik." Dakle, ako sam dobro shvatio građanima je dopuštenu ... prikaži još! uzeti pravdu u svoje ruke. Kada netko potrpa dvije velike vreće mješanog otpada u kontejner za pet/met onda mu mogu ja doći doma i polomit ruke jer zbog tahvih budala ću plaćati višu cijenu ? Jozić misli da je anarhija rješenje ? Bez inspekcije, nadzora i mjerodavnih službi !

 • Mimosvit:

  I Čileu su izišli na ulice zbog puno manjeg poskupljenja. Bandić je mogao staviti i 500kn opet se ne bi bunili i glasali bi za njega. Više režije znači veći kolač za podjelu. Mljac mljac.

Još iz rubrike Zagreb

računi
MOŽE I POŠTOM

Korisnici prava na naknadu za troškove stanovanja od travnja račune šalju mailom

Zagreb: Vatrogasci skidaju opasne dijelove sa zgrade Croatia osiguranja
Nakon potresa stiže poseban zakon

Ako obnova u Zagrebu bude loša, zgrade će se idući put srušiti

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA

Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?

3