Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Šefovska" kava

Ivo Čović ugostio Slobodana Ljubičića u svom uredu

slobodan ljubičić
Marko Lukunić/PIXSELL
27.07.2010.
u 17:31

“Ako Čović zatraži pomoć, pomoći ću mu. Tržišne okolnosti su se dramatično promijenile u odnosu na vrijeme dok sam ja stvarao i vodio Holding.”

Slobodan Ljubičić i Ivo Čović, bivši i sadašnji predsjednik uprave Holdinga, sastali su se jučer u Čovićevu uredu.
– Koga više briga s kime pijem kavu. Holding je za mene završena priča – rekao nam je Ljubičić, pokušavajući nas uvjeriti da su se sastali “tek tako, kao stari znanci”. Slično je započelo i Čovićevo objašnjenje. “To nije bio sastanak. To je važno. Pričali smo o svemu i svačem. Dugo se nismo vidjeli...”, počeo je Čović.

Iako se nije otvorio do kraja, doznali smo da su razgovarali i o Holdingu.

– Zanimalo me kako je Ljubičić svojedobno donosio odluke, u kojim okolnostima... Uostalom, što fali da stari i novi predsjednici uprave popričaju o tvrtki koju su vodili ili vode? – rekao je Čović. Tvrdi da od Ljubičića nije tražio ni savjet ni pomoć.

– Ako Čović zatraži pomoć, pomoći ću mu. Jer tržišne su se okolnosti dramatično promijenile u odnosu na vrijeme dok sam ja stvarao i vodio Zagrebački holding – rekao nam je Ljubičić.
Obojica su demantirala špekulacije da su razgovarali o eventualnoj Ljubičićevoj pomoći, odnosno posredovanju između Čovića i gradonačelnika Milana Bandića, među kojima je “puklo”.
– Svatko tko može posredovati čini društveno korisno djelo – znakovito nam je poručio Ljubičić.

Komentara 5

TM
trade_mark
10:35 28.07.2010.

kaže kikaš \"koga više briga... holding je za mene završena priča.\" koga briga? nas lopovčino, nas čiju si lovu pokrao. koga je briga... MENE JE BRIGA! i baš je to krasno da je za tebe holding završena priča. blago tebi!i! ali za nas nije, zahvaljujući tebi. gad!

NE
nemašanse
01:25 28.07.2010.

možda se pripremaju za zajednički boravak u hotelu remetinec, jer financijski mag ljubičić je stvarno odradio strašan posao nebi li što više upropastio gradska poduzeća tako da ih pripremi za što skoriju privatizaciju ili jpp, koncesiju ili sl. ima samoo jedna nezgodna stvar a to je papirnati trag koji im je zaostao i sad ga nije lako izbrisati. gospodin ljubičić bi najkorisnije društveno djelo odradio kad bi vratio barem pola od onoga što \"nije\" pronevjerio na svoj i na račun svojih prijatelja i kumova sa kojima je planove kovao u poštarici na trešnjevci

Avatar jura-100
jura-100
09:59 28.07.2010.

hahaha - ON (Kikaš) će POMOĆI Čoviću??? Najveća lopina u zadnjih 20 godina u gradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije