Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVITE SE

Ivan Zak 8.6. na finalu borbe za Zlatni ćevap na Bundeku

Zlatni ćevap
Foto: 24sata
1/10
05.06.2014.
u 12:51

Budi dio velikog finala borbe za Zlatni ćevap i uživaj u vrhunskim mesnim delicijama PIK Vrbovca i Pan pivu uz atraktivne glazbenike Ivana Zaka, Begine i Kumove

Dođite na veliko finale borbe za Zlatni ćevap 8. lipnja na Bundeku kada možete naučiti trikove od najboljih roštilj-majstora Hrvatske i chefa Branka Ognjenovića te uživajte u vrhunskim mesnim delicijama PIK Vrbovca i Pan pivu po nevjerojatnim cijenama (izdvajamo Zlatni ćevap menu: veliki ćevapi + točeno pivo 0,5 l = 25,00 kn), plešući i pjevajući uz živu glazbu ili osvajajući nagrade za posjetitelje u brojnim igrama za koje treba samo malo spretnosti.

Program traje od 14 pa sve do 22 sata 

Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobijedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavilo se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK VrbovcaPan pivaPeveca,ŠkodeLabudaKiskaJamniceVina Belje i Kotanyia.

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima počela je 1. svibnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap. 

Nakon fenomenalnih zabava na zagrebačkom Bundeku, osječkoj Tvrđi, u Novom Vinodolskom, na zadarskoj rivi i u Varaždinu na kojima se družilo i zabavljalo nekoliko tisuća građana, natjecanje se seli u Zagreb na veliko finale. Na Bundeku vas očekuju najbolji roštilj-majstori Hrvatske: ekipa "Praščić" koja je pobijedila u Zagrebu, "Lud, 2 zbunjena, normalan" u Osijeku, "Ina" u Novom Vinodolskom,  "Dica Kalelarge" u Zadru te "Veseli Prigorci" u Varaždinu.

Dođite na veliko finale kada vas očekuje super zabava uz stihove Ivana Zaka, Begina i Kumova. 

Ivan Zak  i 24sata publici daruju veliki koncert na otvorenom, na jednoj od najljepših zagrebačkih „pozornica“, jezeru Bundek.  Jedan od najangažiranijih domaćih pjevača upravo je završio rad na svom novom albumu čija se promocija očekuje kroz petnaestak dana. Nakon albuma „Bolja od najbolje“ za koji će mu na CMC festivalu u Vodicama biti uručena Srebrna ploča, Ivan Zak novim pjesmama najavljuje još jači zaokret prema pop rocku. 

Uz već provjerene hitove „Jedna noć“, „Škripi veza“ i „Usne varane“ s kojom će se predstaviti na pozornici u Vodicama, glazbenik sam potpisuje i preostalih sedam pjesama s novog albuma.  Šarmantni glazbenik koji iza sebe ima pravu vojsku obožavatelja veseli se nedjeljnom nastupu pred zagrebačkom publikom te obećava sjajnu atmosferu kroz nezaboravan tulum.

Na Bundeku će vas rasplesati i jedan od trenutno najpopularnih sastava u Hrvatskoj"Begini" koji već tjednima bilježe svoje velike uspjehe. Naime, obožavateljice i obožavatelji Begina pohrlili su kupiti njihov album prvijenac u izdanju Menarta koji se tako našao čak šest  tjedana na prvom mjestu po prodaji albuma u Hrvatskoj. Ove mladiće iz Jastrebarskog mediji su prozvali ''Jaskanskim Beatlesima''. O kakvoj se to točno tamburaškoj atrakciji radi provjerite u nedjelju na Bundeku. 

Finalnom okršaju roštilj-majstora će kumovati i "Kumovi" koji su svojim novim singlom ''Ja sam uvijek loše birao'' najavili rad na svome, novome, drugom studijskom albumu. Samim nazivom prvog albuma ''Najbolje tek dolazi'' Kumovi su svima poslali jasnu poruku da njihovo pravo vrijeme tek dolazi. S prvog albuma gotovo milijunske poglede na Youtubeu doživjele su pjesme ''Da mi život da'' i pjesma po kojoj je i nazvan debitantski album ''Najbolje tek dolazi", a izlazak novog albuma zakazan je za 2015. godinu. 

Više informacija o 3. Prvanstvu Hrvatske u roštiljanju pronađite u specijalnoj rubrici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije