Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendan City Centra

Iva Balaban i Mirela Forić tulumarile uz Željka Joksimovića

rođendan city centra  (1)
Foto: PR Foto
1/10
19.10.2013.
u 19:36

'Dobra večer Zagrebe!', poželio je okupljenima ispred City Centera one East Željko Joksimović i izazvao oduševljenje gotovo 10 tisuća prisutnih obožavatelja!

\'Dobra večer Zagrebe!\', poželio je okupljenima ispred City Centera one East Željko Joksimović i izazvao oduševljenje gotovo 10 tisuća prisutnih obožavatelja! Od prve do zadnje pjesme posjetitelji City Centera one su pratili Željka pjevajući svaki stih. Zvijezda koncerta, koja se nakon godinu dana ponovo vratila u Zagreb, čestitala je rođendan City Centeru one i zahvalila brojnoj publici.

Posebna gošća koncerta bila je Nina Badrić koja je svojim hitovima dodatno zagrijala tisuće ljudi. S pjesmom na usnama, u slavljeničkom raspoloženju, Željko Joksimović i publika na pravi su način proslavili rođendan City Centera one. Nije nedostajalo ni osoba iz javnog života, pa su se tako, između ostalih, sjajno zabavile Iva Balaban, Mirela Forić Srna, Sandra Vranješ i brojni drugi.

>>Nina Badrić održala koncert u punoj beogradskoj Areni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije