Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ingri nagrada Grada Zagreba

29.05.2009.
u 14:58

Povodom Dana Grada Zagreba na svečanosti u Staroj gradskoj vijećnici zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Predsjednik uprave Ingre Igor Oppenheim primio je nagradu za izgradnju investicijskih objekata. Na dodjeli je rečeno kako je Arena postala prepoznatljiv simbol Zagreba te da je izgrađena po najvišim svjetskim standardima te je u kratkom vremenu postala središte sportskih i zabavnih događanja.

Video: infopunkt tv

Oppenheim je komentirao činjenicu da se do nedavno nije znalo hoće li Grad preuzeti Arenu, a sad Ingra prima nagradu: „ Prije svega, rekao bih da Arena Zagreb predstavlja ponos svih građana i posjetitelja. 200 000 ljudi koji su prošli kroz Arenu dovoljan su demanti svih priča“.

Uručeno je šesnaest nagrada. Neki od dobitnika su i Institut građevinara Hrvatske, Končar – elektroindustrija d.d. i Tvornica željezničkih vozila „Gredelj“, Radio 101, Dječji pjevački zbor „Zagrebački mališani“, Ustanova za hitnu medicinsku pomoć Zagreb, Miroslav Slavko Mađer, prof.dr.sc Nikola Kujundžić i ostali.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije