Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa

VIDEO Incident u ZET-ovom busu: Vozač htio izbaciti putnicu sa psom

Foto: Facebook screenshot
1/2
24.09.2017.
u 14:41

U autobusu 116 koji vozi na liniji Podsused - Remiza u petak je došlo do prepirke između vozača i putnice. Naime, vozač je zahtijevao da putnica i njen pas napuste bus jer pas nema potrebnu opremu.

U petak poslijepodne dogodio se incident u ZET-ovom autobusu na liniji 116 Podsused - Remiza.

Naime, vozač autobusa odbio je krenuti dok iz autobusa ne izađe putnica koja je u naručju držala psa, a prepirku između vozača i vlasnice psa, te na kraju i ostalih putnika, snimio je jedan od putnika i objavio na svom Facebooku. Vozač je tvrdio kako vlasnica nema potrebnu opremu s kojom se pas može voziti u autobusu, a ona je tvrdila da ima. 

 

 

Uzrujani vozač rekao je kako za tjedan dana ide na sud zbog jednog psa i ne želi da mu se ponovi ista situacije.

- Narode bus neće ići dok ona ne izađe van. Izađite slobodno van. Nemojte ovaj narod ovdje mučiti. Nemate brnjicu, nemate košaru niti torbu za psa - poručio je vozač putnici, a ona je odbijala napustiti autobus. Rekao joj je da izađe van i uzme taksi pa se njime vozi, na što mu je ona odgovorila da joj da novce za taj taksi. 

Svađa je potrajala i nervozni putnici su se počeli uključivati u ovu prepirku s prijetnjama vozaču kako će završiti na sudu jer oni kasne na posao.

- Završit ćete na sudu zbog onih koji kasne na posao, pogotovo onih koji rade u državnoj službi. Nemojte se igrati. Krenite više. Mogli bi završiti na burzi -  rekla je jedna od putnica..

Drugi putnik je poručio vozaču kako je skupo platio kartu da bi ga on sad za....o. Kada je shvatio da vlasnica psa i putnici ne popuštaju vozač je upalio autobus i krenuo. 

Komentara 141

SM
smrad
14:55 24.09.2017.

Ako su takva pravila,bio mali pas ili krokodil ,gospa sa psom je trebala napustiti autobus . Vozač nije trebao popustiti ako su takvi propisi,i točka.

LO
lovsky
14:59 24.09.2017.

u hrvatskoj ima više čukenja nego djece zato i propadamo, podrška vozaču

DU
Deleted user
15:08 24.09.2017.

Podrška vozaču!!! Ja imam dva kera, velikog (zlatni retriver) i jednog malog, preslatkog mješanca, ali ni u ludilu ne bih uvodio malog psića u autobus (iako ga mogu, takorekuć) staviti u džep, a o velikom da niti ne govorim. Ilii na plažu gdje se kupaju ljudi. Na to sam strašno alergičan! Sutra će se netko sjetiti uvesti svinju u bus. Zašto ne? George Clooney ima svinju za kućnog ljubimca. Što nije u redu - nije u redu! Kerovima nije mjesto u javnom prijevozu, i - amen!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije