Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LJETO U TREŠNJI'

Imamo najbolju aktivnost ovih praznika! Omiljeno kazalište priprema bogat program, donosimo detalje

Foto: Kazalište Trešnja
1/4
26.06.2022.
u 10:00

Ovoga ljeta u Trešnji posjetitelje očekuju razne edukativne i zabavne radionice, bogati program u posebno uređenom dvorištu kazališta i hit predstava Ježeva kućica, kako bi djeca kvalitetno provela vrijeme na školskim praznicima.

Ljeto u Trešnji održat će se od 25. do 29. lipnja 2022., a započelo je otvorenjem, u subotu 25.6. u 17 sati, izložbom dječjih akrilnih radova Slikom recikliram, u organizaciji Zaklade Hrvatska za djecu koja je provela ovaj ekološki-kreativni projekt na potresom pogođenom području općine Topusko.

Svakoga dana u 18,30 sati na rasporedu je hit predstava Ježeva kućica, u režiji Helene Petković, a nakon predstave, od 19,30 sati posjetitelje očekuje zanimljiv program u ljetno uređenom dvorištu kazališta Trešnja.

Foto: Kazalište Trešnja

Svoje knjige i slikovnice za djecu predstavit će autori: Zoran Pribičević, Sanja Pilić, Silvija Šesto i Jelena Veljača. Na promociji knjiga djeca će im moći postaviti pitanje i fotografirati se.

I ovom prigodom održat će se aukcija kazališnih kostima koja se već jednom održala u Trešnji i privukla veliki broj zaljubljenika u kazališnu umjetnost. Trešnja će ponovno otvoriti svoju riznicu prekrasnih i unikatnih kostima iz predstava koje više nisu na repertoaru, a koji će biti u prodaji svaki dan.

Foto: Kazalište Trešnja

Uz odličan facepainting djeca će moći na licu ili rukama dobiti oslikanu svoju najdražu životinju, lik iz crtića ili motiv po želji.

Od 21 sat, u suradnji s Ustanovom Zagreb film posjetitelji će svakoga dana na platnu moći pogledati neki od kultnih hrvatskih crtanih filmova, Balthazar, Mali leteći medvjedići i Surogat, u sklopu Vremeplova kultnih crtića:

Za vruće ljetne noći bit će i kutak za osvježenje, za male i velike.

Foto: Kazalište Trešnja

Ulaz na program je slobodan, potrebno je samo na vrijeme kupiti svoje ulaznice za predstavu Ježeva kućica.

Osim vanjskog programa, u kazalištu će se održavati i prigodne radionice – Ljetni kazališni kamp koji u pet dana održavanja objedinjuje dramske, baletne, kreativne radionice, interpretacijsku turu Skriveno blago kazališta, posjet rasvjetnoj kabini te predstavu Ježeva kućica i jednodnevnu STEAM radionicu Ježurka te zove na pustolovine nove, koja će se održati u subotu, 25.6. Više informacijama o radionicama i upisima zainteresirani mogu pronaći na web stranici kazališta Trešnja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije