Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije neočekivano

I treća gradska četvrt sastavila vlast bez Tomaševića i Možemo!

Marko Prpic/PIXSELL
07.07.2021.
u 17:33

Novi stari šef Gradske četvrti Podsljeme je Krešimir Kompesak koji je većinu sastavio s HDZ-om, Domovinskim pokretom i strankom BM365

Podsljeme je treća gradska četvrt čije se vijeće danas uspjelo konstituirati. Nakon Donje Dubrave i Sesveta, platforma Možemo! izgubila je i Podsljeme. Nije to neočekivano jer je o većini odlučivao Krešimir Kompesak, predsjednik iz bivšeg saziva koji je bio u stranci Milana Bandića da bi na lokalne izbore izašao sa svojom nezavisnom listom. 

Kompesak je sa svoja tri vijećnika mogao birati hoće li pregovarati s pobjednicima gradskih izbora koji su u ovoj četvrt osvojili četiri vijećnička mjesta ili s HDZ-om i Domovinskim pokretom. Sjednica je bila danas u 13 sati, a većina je dogovorena deset minuta prije. Čije ju tri Kompesakova vijećnika, dva HDZ-ova, jedan Domovinskog pokreta i jedan iz stranke MB 365. Za predsjednika je izabran novi stari predsjednik Krešimir Kompesak, a potpredsjednika HDZ-ov Pere Semren. 

-Ljudi su prepoznali kako smo radili posljednjih godina. Moja je četvrt bez mrlje, a takva će i ostati. Bez obizira na rezultat, očekujem dobru suradnju s platformom Možemo! čiji su vijećnici bili suzdržani kada se glasalo  - kazao nam je Kompesak koji je i ranije govorio da će pregovarati i s jednom i drugom stranom uz uvjet da nastavi voditi četvrt. 

 

 

Komentara 18

Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:52 07.07.2021.

Čuj ovaj lik je zadnji petnaestak godina žario i palio u kvartu Podsljeme. On se hvali rezultatima. Zemljo, otvori se.

PA
papiribica
18:36 07.07.2021.

Strah me kako će se Možemo naviknuti da imaju oporbu. I kada im se bude govorilo da su oni problem jer ne znaju ili ne rade.

Avatar AlPoS
AlPoS
18:43 07.07.2021.

Kompesak neovisan hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. E moj narode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije