Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

I Tomislav Čulo natječe se za šefa Zagrebačkog holdinga

Zagrebački holding
Foto: Borna Filić/PIXSELL
11.02.2015.
u 11:00

Čulo je po zanimanju ekonomist, a školovao se i na Yaleu. Prije Holdinga radio je za Procter and Gamble, te McKinsey & Co

Tomislav Čulo, nekadašnji član takozvane SDP-ove stručne uprave Zagrebačkog holdinga koja je trebala izvući tvrtku iz nagomilanih minusa, mogao bi se ponovno vratiti u Holding.

– Prijavio sam se za mjesto u novoj upravi, a zainteresiran sam i za funkciju predsjednika uprave – kratko je kazao Čulo.

U upravu je došao krajem 2012., a smijenjen je 1. srpnja imenovanjem nove uprave pod vodstvom Slobodana Ljubičića.

Već 22. kolovoza Ljubičić je Čuli te drugim članovima stare uprave – Ivi Čoviću, Vlasti Pavić i Alenki Košiša Čičin-Šain uručio otkaze iako su prema ugovoru trebali dobiti ponudu za drugo radno mjesto. Čulo je po zanimanju ekonomist, a školovao se i na Yaleu. Prije Holdinga radio je za Procter and Gamble i u konzultantskoj tvrtki McKinsey & Co.

Za upravu Holdinga javili su se i Pero Kovačević (savjetnik u Holdingu), Mijat Matković (zaposlenik Holdinga), Marica Dusper (financijska direktorica u Holdingu) te sadašnja članica uprave Daniela Franić, a neslužbeno i Nike Nodilo Lakoš.

>> EKSKLUZIVNO Pogledajte ugovor kojim su si šefovi u Holdingu osigurali stalni posao

Komentara 5

Avatar comparator
comparator
11:16 11.02.2015.

Ako već postoji Holding onda bi trbao biti osmišljen iskljućivo kao stručno upravljačko tijelo poslovima Grada Zagreba i jedini posao bi mu trebao biti raspisivanje natječajima u tom interesu. Dakle Holding bi trebao imati stručne službe koje već ima grad. Čemu onda sva ta dupliciranja službi koje sada imamo u Skupštini grada ? To pokazuje da u gradu nema demokracije i da tu još uvjek vlada komunistički sustav koji smo imali još u jugoslaviji.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:32 11.02.2015.

Holding? Rodjo Inc.

Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
15:19 11.02.2015.

Pero Kovacevic ima najmanje sanse jer on i kriminalci ne mogu zajedno. A Holdingu je previse Sdp-ih uhljeba , voditelja projekta i izmisljenih predobro placenih radnih mjesta koja su se izmisljala po potrebi i imenu i prezimenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije