Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREPČANIN DOBIO NA LOTU:

'I dalje ću voziti isti stari auto, a nikome neću reći za dobitak'

Eurojackpot
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
17.05.2018.
u 14:32

"Plan je da plana nema. Nastavljam živjeti istim stilom života i navike neću mijenjati"

Zagrebački umirovljenik na Eurojackpotu osvojio je 5+1 dobitak vrijedan 2,903.305,57 kuna, priopćila je Hrvatska lutrija.

– Otkako sam se u veljači registrirao, igram isključivo na internetu. Tko bi više izlazio iz kuće samo da odigra; ovako je mnogo jednostavnije - kaže sretni 68-godišnjak.

– Moram priznati da sam se uspio registrirati tek nakon nekoliko pokušaja. Svaki put kad sam pomislio da imam dobro
korisničko ime, pokazalo se već zauzetim. U jednom sam trenutku odustao, ali na nagovor okoline ponovno sam pokušao i na kraju uspio – kaže umirovljenik koji želi ostati anoniman.

Zagrepčanin je dobitak osvojio 4. svibnja, u sretnom vikendu koji je u dva dana u Hrvatsku donio dva milijunska dobitka u ukupnom iznosu od gotovo 32 milijuna kn.

– Da se nisam nadao, ne bih ni igrao, no nisam mislio da ću dobiti. Do sada sam osvajao manje dobitke na Eurojackpotu, jednom sam imao četiri pogođena broja, a nekoliko puta po tri. Kad je postojala Sportska prognoza, to sam volio odigrati. No, to je bilo jako, jako davno i samo vam pokazuje koliko dugo igram vaše igre – kaže.

– Uvijek igram dvije kombinacije quick pick za 30 kuna, a osim Eurojackpota igram i Loto 7/39. Za sedmicu imam brojeve, no nisu u pitanju neki važni datumi ili obljetnice. Odabrani su bez razloga i sad su već dugi niz godina moja kombinacija – dodaje.

Sretni dobitnik kaže da navike unatoč osvojenom iznosu neće mijenjati.

– Plan je da plana nema. Nastavljam živjeti istim stilom života i navike neću mijenjati. I dalje ću voziti stari auto, samo ću ga sada lakše popraviti. Igrat ću kao da nisam osvojio, a ovaj iznos bit će na sigurnom i koristit ću ga po potrebi. Ono što me najviše veseli jest osjećaj sigurnosti za budućnost i to što više ne moram misliti o tome hoće li mi mirovina biti dostatna za taj mjesec ili neće. Za sada nikome nisam rekao za dobitak, a mislim da će tako i ostati – završio je dobitnik.

Inače, prošlog tjedna u Splitu je na Eurojackpotu osvojena još jedna petica vrijedna 392.234,66 kn, a ovog petka, 18. svibnja, igra se za glavni dobitak od 576 milijuna kuna.

5 zelenih oaza u Zagrebu za bijeg od svakodnevnice:

Eurojackpot
1/33

Komentara 12

HR
hr76
17:02 17.05.2018.

Kad hoćeš igrat na internetu, internetska stranica im ne radi. Baš prošli petak mi je istekao rok za uplatu jer cijelo vrijeme stranica nije bila u funkciji, stavili su samo poruku da se ispričavaju igračima. I to rade prečesto.Trebalo bi oduzet Eurojackpot Hrvatskoj lutriji i dati nekome tko zna održavat internetski server.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
15:16 17.05.2018.

razigrani penzioner informatički obrazovan koji uspijeva od skromne penzije odvajati za razonodu tj loto,,,na kraju ni da trepne kad ga opali milionski dobitak,,,hahaha loš vam je marketinski stručnjak ali pošto ste državna firma i taj lumen od marketinškog stručnjaka tko je osmislio ovu debilanu od reklame je zaposlen preko veze,,,pa niš čudno

MO
modovisisajteMaraschino
14:42 17.05.2018.

tko uopće vjeruje u ove plaćene članke? sve sami milijunaši a nitko pojma nema tko su oni, svi žive tajno, povučeno... možeš misliti s obzirom na mentalitet danas da netko tko osvoji lovu toliku da si barem nešto ne kupi ili napravi što privlači pažnju... država (lutrija) pokupi pare i izmisle dobitnike da bi ljudi više igrali... porez na pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije