Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačke bolnice

HZZO bez komentara jer nema službeni prijedlog mreže bolnica

srebrnjak
Goran Jakuš/Pixsell
Autor
Sonja Hoffman
17.09.2010.
u 11:42

HZZO šuti unatoč nagovještajima HLK da će, ako mreža ne ugrožava prava pacijenata i zaposlenih u zagrebačkim bolnicama, podržati ovaj gradski prijedlog.

Nakon što je u srijedu na sjednici gradskog Odbora za zdravstvo predstavljena inicijativa pet zagrebačkih bolnica o osnivanju vlastite mreže, u redakciju je stiglo i mišljenje HZZO-a o prijedlogu.

– Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje sklapa ugovore s bolnicama u skladu s mrežom javne zdravstvene službe i rješenjima Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Budući da nemamo nikakvu službenu informaciju o navedenim aktivnostima, nismo ih u mogućnosti komentirati – piše u odgovoru HZZO-a na pitanje hoće li uz Liječničku komoru i HZZO podržati inicijativu zagrebačkih ravnatelja da se riješi agonija pet bolnica koja traje od srpnja.

Komentara 1

SN
snovak45
12:18 17.09.2010.

Novi ravnatelj HZZO-a uveo nas je iz 21-og u 19-to stoljeće. Zamjena iskaznica dopunskog osiguranja postala je posao koji traje od nekoliko sati do mjesec dana ! I to bez obzira da li čovjek zasniva nov ugovorni odnos ili je stari korisnik dopunskoga. Imaju internetsku stranicu, ali ništa bez osobnog dolaska na šaltere, popunjavanja formulara i uzimanja broja da bi se stalo u red. Ovakva država mora propasti. Nikoga ne zanima što svaki dan barem 40 % ljudi izlazi s posla, uključuje se u zagušen ZG promet, i čuči u kojekakvim repovima jer bagra ne radi poslije 16 sati !! I nikoga to ne brine. Potražite nekoga na cesti u Grazu u radno vrijeme, pa ćete saznati zašto su oni bolje živjeli, bolje žive i bolje će živjeti od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije