Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Holjevac: Nije bilo nikakvog dogovora sa SDP-om o predizbornoj koaliciji

12.11.2008.
u 12:40

Predsjednica Sjedinjenih nezavisnih lista (SNL) Tatjana Holjevac na današnjoj je konferenciji za novinare rekla da nije bilo nikakvog razgovora, pa tako ni dogovora s SDP-om o predizbornoj koaliciji ili sudjelovanju na listi SDP-a.

SNL će sigurno izaći na izbore, a o tome na koji način, javnost će biti na vrijeme obaviještena, rekla je i medijske napise o raspuštanju stranke ocijenila štetnim. SNL pojačava svoje stranačke aktivnosti kroz osnivanje ogranaka po gradskim četvrtima Grada Zagreba, kako bi nastupili na svim izbornim razinama - za vijeće gradskih četvrti, Gradsku skupštinu te za gradonačelnika, kazala je Holjevac.

"To je ono o čemu sad razmišljamo, a konačnu odluku ćemo donijeti kad napravimo program i određene analize", rekla je Holjevac.

Kazala je da je SNL bio stabilan programski partner vladajućoj koaliciji te istaknula kako će se, kao i do sada, držati stava da se sporazumi s mogućim koalicijskim partnerima ne zasnivaju na političko-kadrovskoj trgovini, već na bazi konkretnih programskih projekata. "Mi nismo stranka koja trguje pozicijama", kazala je.

Podsjetila je da je da je za predsjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba izabrana konsenzusom svih stranaka u Skupštini te da je njena Nezavisna lista potpisala Programski sporazum s koalicijom SDP-HSS-HSU koja je tada dobila izbore.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije