Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričali su se

Holding: Stornirat ćemo uplatnice koje su došle stanovnicima "u crvenom"

Ana Stojić Deban
Foto: Grad Zagreb
1/2
19.05.2020.
u 16:21

Naime, rečeno je na današnjoj presici,  još uvijek ima oko tri tisuće nepregledanih objekata i teoretski je moguće da su neki s crvenom naljepnicom dobili uplatnicu u travnju iz razloga što svi objekti nisu mogli biti pregledani u isto vrijeme.

Svi oni koji su možda dobili uplatnice Holdinge a žive u "crvenim" ili "žutim" zgradama nisu to trebali, a računi će biti stornirani, poručili su danas pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje i komunalne poslove Dinko Bilić i predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban, nakon što su se javili pojedini Zagrepčani kojima se upravo to ovih dana i dogodilo, pa su im se zato i ispričali. Naime, rekli su na današnjoj presici,  još uvijek ima oko tri tisuće nepregledanih objekata i teoretski je moguće da su neki s crvenom naljepnicom dobili uplatnicu u travnju iz razloga što svi objekti nisu mogli biti pregledani u isto vrijeme.

Svi vlasnici nekretnina koje su označene kao crvene i žute oslobođeni su plaćanja komunalne naknade dok se ne vrate u svoje domove, odnosno dok ne budu osposobljeni za stanovanje, a to se odnosi na kompletnu uplatnicu Holdinga, kao račune odvoza otpada, vode i plina. No, valja pripaziti, jer su građani koji stanuju u objektima sa crvenom naljepnicom automatski oslobođeni plaćanja naknada, dok oni sa žutom naljepnicom trebaju predati zahtjev

- Ova mjera je na snazi sve dok se objekt označen crveno ne vrati u prvobitno stanje, odnosno najduže šest mjeseci za one označene žutom naljepnicom - rekla je Stojić Deban. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije