Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I JOŠ ŠEST NEKRETNINA

Holding prodaje ZET-ovo odmaralište vilu Mildu; radnici bijesni

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
03.04.2020.
u 16:53

Vijest o prodaji izazvala je reakcije mnogih, a posebice ZET-ovaca.

Dio hostela Zlatokrila na Velom Lošinju, odmaralište vila Milda i Depadansa također na Velom Lošinju, hostel Halugice u Puntu na Krku, odmaralište u Novom Vinodolskom, hostel Jelen i Loda u Skradinu. Popis je ovo nekretnina sveukupne vrijednosti od 61,5 milijuna kuna koje Holding prodaje putem javnog natječaja.

Među nabrojenima je i odmaralište Zagrebačkog električnog tramvaja vila Milda na Velom Lošinju koje zajedno s Depadansom procijenjeno na 17,8 milijuna kuna. Ona je, podsjetimo se, bila ljetovalište od ZET-ovih radnika, dok bez nje nisu ostali kad su se izdvojili iz Holdinga te su tada priopćili kako "imaju vlasničku samostalnost u raspolaganju nekretninom u Velom Lošinju te da njezin vlasnik nije ZET". Vijest o prodaji izazvala je reakcije mnogih, a posebice ZET-ovaca.

- Mi smo kupili to odmaralište Vila Milda u Velom Lošinju. Kad su ušli u Holding, onda je odmaralište prešlo u neku novu jedinicu. Kad je ZET izašao iz Holdinga, nisu mogli dobiti Vilu Mildu jer je pripadala drugoj jedinici. To nije pravedno, to je nečuveno - rekli su nam radnici.

 

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
20:27 03.04.2020.

Za neznalice koji samo papagajski ponavljaju nešto; i nasip uz Savu je komunistička tekovina. I mjesni samodoprinosi za telefonsku i plinsku mrežu - koje su plaćali naši roditelji i djedovi, a koju mrežu je kasnije netko...netko poklonio Deutsche, pardon, Hrvatskomm telekomu i tde.a svaki priključak plina i telefona, svi smo i opet morali plaćati. Ista je stvar i s ovim odmaralištima. A Kikaš i Mile rasprodaju jer je brod počeo tonuti.

DU
Deleted user
19:59 03.04.2020.

Hajde ne kmečite , ta radnička odmarališta su tak i tak produkt komunista kojih ste se odrekli , tak da vam ni odmori u njima nisu potrebni. Delajte i uživajte u kapitalizmu kojeg vraga kukate za morem.More treba ljude potkovanee novcem ne sirotinju.

2X
2Xgeneral
17:21 05.04.2020.

tako je puno nekretnina nestalo preljevanjem matana mikija, kojića i kikaša. čista pljačka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije