Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strategija

HNS želi ukinuti parkirališne karte i smanjiti cijenu parkiranja

parkiranje
Luka Klun/Pixsell
30.12.2010.
u 14:15

Narodnjaci će postaviti pitanje treba li posao Zagrebparkinga preuzeti koncesionar

HNS radi strateški dokument za budućnost Zagreba, a predstavit će ga u siječnju ili veljači, najavio je danas Dragan Kovačević, predsjednik GO HNS-a.

- Zagreb opet treba postati industrijsko središte, oranizirati poslovne zone na rubovima grada. Ima na tisuće praznih poslovnih prostora koji se moraju iznajmiti, makar za kunu, a poduzetnicima koji imaju više zaposlenih treba omogućiti i popust. Cijene parkiranja treba sniziti te ukinuti neke parkirne zone i uvesti poduzetničke i obrtničke karte - objelodanio je neke dijelove dokumenta Kovačević.

Dokumentom će preporučiti redizajn Zagrebačkog holdinga te postaviti pitanje treba li Zagrebparking nastaviti organizirati parkiranje ili taj posao treba predati koncesionaru. Kovačević drži da se u gradu neće mnogo promijeniti ako se ne promijeni i vlast na državnoj razini jer je za niz projekata nužna suradnja grada i države.

Ključne riječi

Komentara 14

UK
Ugo Kajvez
23:24 30.12.2010.

Još sad samo trebamo još jedne lopove u obliku HNS-a ............

UK
Ugo Kajvez
23:22 30.12.2010.

Kakav koncesionar !!?? ............ redarstvo je i mora ostati u nadleštvo države (grada) .......... drugi je par cipela dali zagrebparking radi zakonski ili ne .......

MA
margaritas
21:07 30.12.2010.

gospodine kovacevicu pod hitno mjenjajte stranku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije