Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevat će i Seviljskog brijača

HNK stiže u zagrebačke kvartove, prvi koncert već sutra

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
03.05.2020.
u 19:58

U paviljonu na Zrinjevcu dijelove iz Don Giovannija, Seviljskog brijača i Trubadura izvest će sopranistica Lana Kos i bariton Ljubomir Puškarić

Ansambl zagrebačkog HNK od sutra počinje obilaziti kvartove, a najatraktivnije operne arije dovest će pod prozore, terase i balkone stanovnika glavnog grada.

Sutra u 20 sati u paviljonu na Zrinjevcu dijelove iz Don Giovannija, Seviljskog brijača i Trubadura izvest će sopranistica Lana Kos i bariton Ljubomir Puškarić, a na klaviru će ih pratiti Nina Cossetto.

U srijedu su na platou Mamutice, u subotu ispred Bookse, 13. svibnja u parku kod shopping centra Point na Vrbanima, a tri dana kasnije u Parku dr. Franje Tuđmana, iza Ministarstva graditeljstva.

30.12.2019., Zagreb - Tradicionalni Filharmonijski bal odrzan u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lana Kos. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL

HNK nastupe organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, a zahvala je to, kažu, Zagrepčanima koji su pokazali društvenu odgovornost i ostali u svojim domovima.

- Zahvala je to i svim vjernim i novim gledateljima koji su otkad je kazalište prestalo s radom i pokrenulo prikazivanje svojih hit predstava na digitalnim platformama, izvedbe HNK u Zagrebu gledali nevjerojatnih pola milijuna puta - ističu organizatori te pozivaju prolaznike da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance.

Prijenos uživo može se pratiti na Fejs stranici TZ Zagreba.

01.10.2016., Zagreb - Kulturno umjetnicka manifestacija Bijela noc ispred Hrvatskog narodnog kazalista. Solist Ljubomir Puskaric, Gioachino Rossini, Seviljski brijac, arija Figara. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
09:13 04.05.2020.

a kad je na redu Dubrava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije