Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRELIĆ

Gužvom prve radne subote iznenadili se i prodavači i posjetitelji

hrelić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
29.11.2014.
u 14:30

Osim srijedom i nedjeljom, po rabljene automobile i ostale stvari sad se može doći i subotama

Temperatura koja se jutros kretala oko ništice, nije spriječila brojne Zagrepčane da subotu započnu na Hreliću. Prvi puta u 43 godine kako se tamo održava sajam automobila, ali i ostalih rabljenih stvari, po zanimljive i unikatne predmete može se doći, osim srijedom i nedjeljom, i u subotu, a ta je činjenica razveselila, između ostalih, i studente Marija Šimića te Luku Lovrića. - Čuli smo da će sad Hrelić raditi i subotom, pa smo odlučili doći provjeriti ponudu, mislili smo da će biti nešto slabija no ostale dane, ali baš smo se iznenadili - rekli su studenti te priznali kako nisu očekivali da će na sajmu danas biti toliko ljudi.

Zadovoljni posjećenošću i tamošnji su prodavači od kojih je čak tristo rezerviralo svoja mjesta unaprijed za dodatni radni dan sajma. - Nedjeljom nas posjećuje u prosjeku 40 tisuća ljudi, a zadovoljni smo što je prva radna subota protekla također u odličnom odazivu i posjetitelja i izlagača – rekao je Miroslav Filipčić, direktor Sajama automobila Zagreb.

>>Po automobile i robu na Hrelić odsad i subotom

Komentara 5

VO
Volunteer
19:21 29.11.2014.

Ne shvaćam, je li ovo PR članak ili što? Što god da je, članak je POTPUNA LAŽ. Danas je na Hreliću bilo 10 trgovaca. Kupce su mogli nabrojati na prste jedne ruke. Fotka je snimljena oko 10 sati, u vrijemejeme kad je nedjeljom gužva da se ne može proći. http://postimg.org/image/rzydi6hk1/ Shvaćam zašto ste mislili da će članak proći - skoro nitko nije bio na Hreliću pa ste pretpostavljali da neće tko imati demantirati.

BA
basilije
15:57 29.11.2014.

ovo zorno prikazuje u kakvom je stanju država

PU
Punker
18:29 29.11.2014.

Kako bi se uveo red na toj lokaciji organizaciju sajma treba preuzeti Zagrebački holding a profitere koji koriste nered u državi i gradu treba privesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije