Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda na Slavonskoj

Kamion prepolovio semafor, vozač zaboravio spustiti dizalicu

prometna Slavonska Resnik
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/17
23.12.2014.
u 11:29

Šteta nije poznata no iz Zagrebačkih cesta su kazali da će biti naplaćena iz osiguravajuće kuće kod koje je kamion osiguran

Raščistila se gužva na Slavonskoj aveniji u smjeru grada koja se stvarala od 10 sati kada se u semafor zabio kamion na križanju s Ulicom III. Resnik. Uzrok nesreće, neslužbeno su kazali iz policije  je dizalica kamiona koju vozač očito nije dovoljno spustio pa je zbog visine pri punoj brzini pokupio semafor.

– Oštećeni dio semafora je skinut, promet je pušten, no križanjem još uvijek upravljaju prometni policajci. Budući da je za popravak semafora iznad kolnika i nabavku dijelova potrebno nekoliko dana, ondje će se postaviti privremena regulacija, odnosno vozit će se sporije kako bi vozači shvatili da promet reguliraju samo semafori s lijeve i desne strane – kazali su iz Zagrebačkih cesta.

Ubrzo nakon nesreće stvorila se duga kolona, no sreća u nesreći je što se sve dogodilo u blizini benzinske crpke pa su automobili mogli lagano prolaziti kroz nju i tako zaobići raskrižje.

Šteta nije poznata, no iz Zagrebačkih cesta su kazali da će biti naplaćena iz osiguravajuće kuće kod koje je kamion osiguran.

Vozač nije želio komentirati cijeli slučaj.

>>Prolaznici nisu mogli vjerovati što je učinio nakon što ga je pregazio kamion

Komentara 1

Avatar Plantago
Plantago
13:51 23.12.2014.

"zamijeniti narednih danas s novima"? Ako ne stigu danas, budu zamijenili narednih sutra :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije