Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Gradonačelnikov apel: Navijajmo zdušno, korektno i odgovorno

bandić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
12.06.2014.
u 13:51

Gradonačelnik Milan Bandić uputio je poruku zagrebačkim navijačima koji će se navečer naći na ulicama i trgovima

Gradonačelnik Milan Bandić svoje je službeno vozilo uoči večerašnje utakmice u Brazilu ukrasio hrvatskim zastavicama i poznatim kockicama na retrovizorima, a tim povodom uputio je i apel građanima.

- Pozivam građane da za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Brazilu navijaju zdušno i, kako to i priliči hrvatskoj metropoli, korektno i odgovorno. To između ostalog znači i da za vrijeme trajanja prvenstva, posebno na javnim mjestima na kojima će se prenositi utakmice pripaze na okoliš, na zajedničku nam imovinu i način kako postupaju s otpadom.

Navijajmo za našu reprezentaciju, bodrimo ih i radujmo se njihovim uspjesima, budimo dobri domaćini navijačima suparničkih ekipa, turistima koji otkrivaju i dive se našem Zagrebu, navijajmo odgovorno – naše trgove i javne prostore ostavimo čiste i uredne nakon završetka prijenosa i programa.

Pokažimo da nam je stalo do okoliša kao i do uspjeha naše reprezentacije, i naučimo i nove generacije navijača kako se navija za vlastiti tim. Sretno Vatreni, poručuje gradonačelnik Milan Bandić.

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
15:55 12.06.2014.

i ponesite bedž maršala dok navijate :))

DU
Deleted user
14:30 12.06.2014.

Milane, kad budes navijao nemoj si zaboraviti okaciti onaj bedz na rever

Avatar pavo24
pavo24
15:02 12.06.2014.

Samo da ne bude olujne kiše večeras nad Zagrebom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije