Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cmrok 2019.

Gradonačelnik uoči prvog Sanjkaškog kupa na Cmroku: "Imat ćemo najbolje sanjkalište u Europi"

Foto: Upravljanje sportskim objektima
1/4
15.02.2019.
u 15:43

U petak je na sanjkalištu Cmrok održana press konferencija na kojoj je najavljeno prvo izdanje Sanjkaškog kupa Cmrok 2019. za djecu i mlade a koje će se održati u subotu 16. veljače

Na najpopularnijem zagrebačkom sanjkalištu, onome na Cmroku, vrijedno se radi, u pogonu su i topovi za zasnježivanje, a sve kako bi staza sutra dočekala spremna natjecatelje prvog sanjkaškog kupa na Cmroku, natjecanja u sanjkanju za djecu i mlade od tri do 19 godina. Cmrok je danas obišao i gradonačelnik Milan Bandić, koji je na konferenciji za medije nije krio svoje zadovoljstvo ovim projektom. 

- Ove godine još improviziramo, no iduće godine nema improvizacije i napravit ćemo najbolje sanjkalište u Europi. Ja ne znam drugačije raditi nego najbolje – obećao je gradonačelnik. Prvo izdanje ove sportsko zabavne manifestacije počinje sutra u 11 sati, a na natjecanje se može prijaviti od osam do deset sati.

-Natjecatelji će biti podijeljeni u četiri kategorije, a pobjednici svake od njih kući će otići s medaljom i prigodnim nagradama, dok će svi sudionici natjecanja dobiti "utješnu nagradu", odnosno diplomu za sudjelovanje – otkrio je ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić koji je pozvao Zagrepčane da sutra na Cmrok dođu javnim prijevozom kako bi se izbjegle nepotrebne gužve te dodao da će sutra zato voziti povećan broj ZET-ovih autobusa s Kaptola do Britanca i s Britanca do Mihaljevca.

Na sudjelovanje u natjecanju su pozvani i štićenici Dječjeg doma Zagreb, a na Cmrok će doći i brojna poznata lica, među kojima su i Nevena Rendeli, Sandra Bagarić i Marko Lasić Nered.

>>Bandić na bageru započeo radove na gradnji sljemenske žičare

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:49 15.02.2019.

Bandicu organiziraj da ljudi nesto rade......boli k....99,99 % hrvata za tvoje sanjkaliste i ostale nadrkanije....

DU
Deleted user
15:51 15.02.2019.

A 54 000 blokiranih zagrepcana sto s njima ...na sanjkanje ....cuvaj to malo zdravlja pametnije ti je....

ZI
zip123
20:28 15.02.2019.

Sanjkas ti nas,sanjkas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije