Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zet nije spreman

Građani zarobljeni u središtu Zagreba; kiša obustavila promet

kolaps u gradu (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL, Borna Filić/PIXSELL
1/4
Autori: SaM/VLM, mač/VLM
19.09.2011.
u 09:22

– Ovo je ludilo, kad padne kiša, ovi majmuni ne znaju što bi sa sobom – ljutit je bio jedan Zagrepčanin.

Kiša je obustavila promet u gradu. Javni promet u središtu grada stao je, a kilometarska kolona stvorila se u Ilici prema Britanskom trgu i zapadnom dijelu grada.

ZET izvještava da je tramvajski promet u prekidu Ilicom prema Črnomercu zbog nesreće osobnog vozila na tramvajskim tračnicama. Središnjim gradskim trgom pak tramvaji ne voze jer je jedan u kvaru. 

Promet je preusmjeren prema Glavnom kolodvoru i Mihanovićevoj, a linije 2, 6 i 11 skraćene su do Zapadnog kolodvora.

Nervozni građani tramvaje i autobuse čekaju i sat vremena. Zabrinjavajuća ZET-ova nespremnost ponovno šokira. Što nas tek čeka kada padne prvi snijeg.

– Ovo je ludilo, kad padne kiša, ovi majmuni ne znaju što bi sa sobom – ljutit je bio jedan Zagrepčanin.

Prometni kolaps dogodio se upravo u vrijeme kada većina građana kreće s posla kući.

ZET je pak oko 16 sati izvijestio da se promet Ilicom polako vraća u normalu.

Zbog prometne nezgode gužva u Novom Zagrebu

Prvo ovotjedno radno jutro otpočelo je za vozače dvaju vozila na križanju Avenije Dubrovnik i Većeslava Holjevca prometnom nesrećom, u kojoj je, na sreću, utvrđena tek materijalna šteta. No prometna nezgoda u špici odlaska na posao izazvala je i veće gužve na putu iz Novog Zagreba u smjeru središta grada.

Kako izvještavaju iz Policijske uprave zagrebačke, po dolasku policije na teren promet je vrlo brzo normaliziran i većih čekanja nije bilo. Potvrdili su i da u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 7.30 sati, i u kojoj su se sudarili dostavno vozilo i osobni automobil, nije bilo ozlijeđenih.

Komentara 8

DU
Deleted user
17:38 19.09.2011.

I sad je stav nekog starog prdonje nazvan stavom Zagrepčana.Ostalo je nejasno tko su majmuni.Pretpostavka je njegovi preci.

FI
Fieldhockey
21:01 19.09.2011.

Još jedan glupi tekst kojeg pišu nadobudne novinarke. Jedna jača kiša i odmah se piše kao da je potop. Bespotrebno trošenje vremena.

RO
rovokop
11:48 19.09.2011.

Naslovnica vecernjeg : \"Prometni kaos u Novom Zagrebu\" Kad kliknete, naslov: \"Zbog prometne nezgode gužva u Novom Zagrebu\" Podnaslov: \"Manja je gužva nastala zbog prometne nezgode\" U tekstu : \"....promet je vrlo brzo normaliziran i većih čekanja nije bilo.\" Pa koga vi **bete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije