Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učinkovita peticija

Građani izborili povratak noćnog dežurstva ljekarne u Zaprešiću

ljekarna
Foto: VL FOTO
1/3
01.02.2012.
u 11:48

Obećano je da će noćno dežurstvo ubrzo proraditi čim se riješe operativna pitanja s ljekarnom

Prikupljanje potpisa građana nezadovoljnih ukidanjem noćnog dežurstva ljekarne u Zaprešiću, koja svojim radom pokriva područje s više od 60 tisuća stanovnika, ipak je urodilo plodom te izvršilo javni pritisak na gradske oce koji najavljuju razmatranje ponovnog rada obustavljenog početkom ove godine.

Naime, nakon peticije koju je inicirao lokalni SDP, gradonačelnik Željko Turk na sjednici Gradskog vijeća informirao je kako je u dogovoru sa zainteresiranim okolnim općinama, koje također sufinanciraju produženo dežurstvo ljekarne, Grad Zaprešić ipak odlučio ponovno uvesti njezin noćni rad. Obećano je da će noćno dežurstvo ubrzo proraditi čim se riješe operativna pitanja s ljekarnom.

Predsjednik zaprešićkog SDP-a Denis Begić rekao je da je Gradska uprava na sličan način, prošle godine, trebala uzeti u obzir inicijativu i potpise građana protiv poskupljenja usluga dječjih vrtića i produženog boravka u školama te odustati od smanjivanja umirovljeničkih božićnica i naknada za novorođenče, kao stečenih socijalnih standarda građana Zaprešića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije