Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA JE NORIJADA

Grad “zauzimaju“ veseli maturanti, očekuju se zastoji u prometu

Norijada
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
21.05.2018.
u 09:00

Više od 5000 maturanata počet će se okupljati u 11 na Trgu bana Jelačića, a točno u podne prema Bundeku tradicionalno kreće povorka predvođena gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Glasno zviždanje, kupanje u Manduševcu, prolijevanje, gađanje brašnom, ples i veselje. Zagreb se sprema za još jedan Dan maturanata koji će se održati sutra, prvo u centru grada, a potom i na Bundeku gdje je organizirana središnja proslava.

Više od 5000 maturanata počet će se okupljati u 11 na Trgu bana Jelačića, a točno u podne prema Bundeku tradicionalno kreće povorka predvođena gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Norijada
1/24

Iz Grada upozoravaju da bi u to vrijeme na trasi moglo doći do zastoja prometa. Maturanti će hodati preko Zrinjevca i Tomislavca, pa Miramarskom i Vukovarskom do Ulice Hrvatske bratske zajednice. Odande će preko Mosta slobode doći do Bundeka gdje se procjenjuje da će im se pridružiti još barem 3000 veselih kolega. Zabava će tamo trajati do 22 sata.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
10:28 21.05.2018.

I ja sam se nekad veselio.... Zato sad placem... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije