Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A kad će radovi?

Grad traži tvrtku koja će napraviti još jednu, sažetu studiju prometa

Tramvaj javni prijevoz
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
20.07.2018.
u 08:22

Zadatak je analizirati sve dosadašnje dokumente i projekte te detektirati slabosti u njima, a i prometnom sustavu općenito

Povećati kvalitetu javnog prijevoza te razinu sigurnosti u prometu, obrazložiti kako bi se kroz grad moglo, a da ga se što manje zagadi, a i na koji način povećati “razinu uslužnosti cestovne mreže prometnica” – zadaci su to koji će “pasti na leđa” tvrtke koja će za Grad izraditi studiju optimalizacije prometnih tokova na cestovnoj mreži.

Natječaj vrijedan 800 tisuća kuna podrazumijeva, zapravo, analizu sve dosadašnje “relevantne projektne i studijske dokumentacije, podataka i rezultata” koji su se bavili prometom u metropoli, a sve “s ciljem detektiranja slabosti i ograničenja mreže cestovnih prometnica i prometnog sustava općenito”.

Tvrtke imaju do vremena do 9. kolovoza da se jave na natječaj, a uz samu studiju, moraju pripremiti i njezinu prezentaciju “korištenjem suvremenih računalnih aplikacija”.

>>Pogledajte najbolje trenutke s dočeka Vatrenih u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 3

LA
like_a_boss
10:01 20.07.2018.

800 000 kn zamračeno. Ima 20 takvih studija. Kada treba ukrasti novac, radi se "studija". Sa ovih skoro milijun kn imamo novopečenog rodijaka milijunaša.. herceg- mafija ide dalje. Dok ne oglođu Zagreb i onda se kao štetočine koje jesu, premjeste u drugi grad...

2X
2Xgeneral
16:01 22.07.2018.

prvo treba porditi na proširenju remetinečke ceste te s dubrovačke avenije dići skretanje u lijevo na remetinečku direktno ( kao iznad držićeve ) kako bi matan miki bez zaustavljanja i gubljenje vremena neometano mogao odmah iz petrinjske laganini u remetinčeka jer ga poznanici već čekaji i spremaju doček. drugo može pričekati godinicu.

DU
Deleted user
14:05 24.07.2018.

Tako i mi muški u birtiji komentiramo i razrađujemo pronatalitetnu politiku.... popijemo svaki 5-6 gemišta, napravimo planove na razini cijele države ( kvarta), potrošimo svaki 100 kn , dođemo doma i zaspimo, a ženu ni prstom ne dotaknemo.... tako i ovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije