Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENI POTRESOM

Grad neuporabljivim objektima prestaje slati račune

hrt
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
03.04.2020.
u 09:30

Grad, Zagrebački holding d.o.o i povezana društva donijeli su ove mjere pomoći korisnicima usluga kako bi se ublažile posljedice potresa, priopćili su iz Grada.

Od ovog mjeseca pa do daljnjeg oni objekti koji su označeni kao neuporabljivi neće više dobivati račune od Holdinga, Gradske plinare, Vodoopskrbe i odvodnje te Čistoće. Odluka je ovo Grada kojom, kako navode, žele ublažiti posljedice potresa.

"Gradonačelnik Milan Bandić je donio Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području grada i okolice, a koji je uzrokovao materijalnu štetu na imovini velikog broja građana, oštećenja brojnih kuća, zgrada i javnih objekata. U skladu s tom odlukom, Grad, Zagrebački holding d.o.o i povezana društva donijeli su ove mjere pomoći korisnicima usluga", priopćili su iz Grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije