Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazire se rješenje?

Grad će uskoro početi zbrinjavati glomazni otpad s ulica

glomazni otpad
Davor Puklavec/PIXSELL
14.12.2014.
u 17:38

Dogradonačelnikca najavila da će Grad naći rješenje, iako nije otkrila gdje bi se otpad odvozio

Glomazni otpad uskoro će se početi privremeno zbrinjavati - kazala je dogradonačelnica Sandra Švaljek, danas uoči sudjelovanja na Danu koordinacije nacionalnih manjina u KD Vatroslav Lisinski.

Glomazni otpad je, otkako se izjalovio dogovor Holdinga i tvrtke CE-ZA-R da potonja uskladišti otpad na 4 mjeseca (tvrtka je tražila garancije da će to biti samo toliko, ali Holding i Grad nisu dali), ponovno postao gorući zagrebački problem, a Švaljek nije specificirala gdje bi se točno za nj našlo mjestao na području gradazavršiti.

No, kazala je kako je za provedbu natječaja i dodjelu posla nekoj od firmi potrebno minimalno dva do tri mjeseca i da će Grad za to vrijeme naći rješenje.

Komentara 2

MC
mcmarko
09:08 15.12.2014.

Gledajući ovu sliku ne mogu se oteti dojmu da je 99,99 % "smeća" na hrpi za recikliranje. Drvo, plastika, keramika... A jadna Njemačka na reciklaži otpada okreće 80 mlrd eura godišnje, a kod nas građani moraju razdvajati, pa još plaćati odvoz razdvojenog otpada po basnoslovnim cijenama, a komunalci nikad za ništa nisu odgovorni. Plus što im onda JLS plaćaju zbrinjavanje otpada. Kako ga zbrinjavaju? Glavno da zapošljavaju isključivo podobne kadrove koji po cijele dane ništa ne rade. Uključujući njihove nalogodavce.

Avatar Duran Duran
Duran Duran
23:02 14.12.2014.

Poznavajući politiku vladajućih, na Jakuševcu je samo nebo granica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije