Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ŠALATI

Građani pomogli policiji: Uhvatili su napadača koji je teško ozlijedio spasioca

policija traži muškarca
Foto: PU zagrebačka
1/3
20.10.2019.
u 12:58

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je policija.

Zagrebačka policija uspjela je, uz pomoć građana, pronaći napadača (24) koji je teško ozlijedio 23-godišnjeg spasioca na Šalati.

Napad se dogodio još 16. lipnja ove godine u Ulici Šalata, na prostoru športskog rekreacijskog centra.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 24-godišnjak 16. lipnja 2019. godine u Ulici Šalata, na prostoru športskog rekreacijskog centra, kod bazena došao u verbalni sukob sa spasiocem, nakon što je više puta upozoren da ne smije skakati u bazen. Nakon toga osumnjičeni ga je fizički napao na način da ga je prvo udario glavom u njegovu glavu, da bi ga potom još jednom udario i rukom u glavu pri čemu je spasioca teško ozlijedio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je policija.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
15:21 20.10.2019.

A je neki buzdovan.

Avatar Untouchable
Untouchable
13:16 20.10.2019.

Ime i prezime? Da javimo Veljači.

OB
obican
16:28 20.10.2019.

Nakon 4 mjeseca policija uapsila (uhitila) osumnjicenika. Sada, zaista, nitko nema razloga da govori i pise nista protiv policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije