Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Zagrebu

Gorio noćni klub u Savskoj, poplavljen podvožnjak, sudar u Dubravi...

Zagreb požar
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/29
14.08.2014.
u 13:10

Vatrogasci su krenuli s intervencijama ispumpavanja, očekuju da će ih biti još...

Nove kiše donijele su i nove probleme za stanovnike Zagreba, kao i mnogo posla vatrogascima i drugim službama.

Iz Javne vatrogasne postrojbe kažu nam da je "kaos" počeo oko 10.30 sati i da ima mnogo dojava za razne intervencije. Zbog "povećanog opsega posla" vatrogasci "dižu" još dvije ekipe. Od konkretnih informacija zna se da je zatvoren podvožnjak u Škorpikovoj te se iz njega ispumpava voda, a u Savskoj ulici, blizu mosta, je gorio noćni klub Ancona. Od vatrogasaca doznajemo da je u tijeku par požara diljem grada, a grom je udario u kuću u Ulici Donji Prečac kod Jordanovca.  

ZET je na svojim internetskim stranicama objavio da zbog prometne nesreće na tramvajskim tračnicama u Ulici Dubrava kod Grižanske tramvajske linije 4 i 11 ne voze do Dubrave. Policija je izvijestila da su se oko 10.50 sati na raskrižju Dankovečke i Ulice Dubrava sudarili kombi i tri automobila, a jedna osoba je ozlijeđena. Čitatelj nam je javio da je poplavljen i tzv. dalmatinski park u kojem je Zrinjevac ove godine renovirao dječje igralište.   

Vatrogasci su krenuli s intervencijama ispumpavanja podruma u centru i zapadnom dijelu grada. Zasad su otišli, kažu, na nekoliko intervencija, no zbog obilne kiše očekuju da će ispumpavanja biti još. Poplavio je i podvožnjak na križanju Škorpikove ulice i Aleje Bologne, javljaju iz policije, pa je stoga zatvoren promet za osobna vozila, dok teretna zasada voze kroz bujicu. Križanje spomenutih ulica već je bilo poplavljeno i 2009. godine.

>>Imate li fotografije ili video nevremena i problema u Zagrebu pošaljite nam na e-mail javi@vecernji.net

Komentara 17

GO
goricaV
12:22 14.08.2014.

Prošao sam gradom prije pola sata i sve je u redu, promet normalno teče, tramvaji voze, nikakve probleme nisam vidio.

Avatar comparator
comparator
12:33 14.08.2014.

Ako je to onaj narodnjački klub iz kojeg se ori odurna kuruza onda Bogu hvala!

ST
StrankaDemokratskihPromjena
12:01 14.08.2014.

kako gori a tolika kiša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije