Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova usluga

Glomazni otpad Čistoća će odvoziti na poziv

glomazni otpad
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.07.2014.
u 20:15

Uslugu će svaki korisnik moći koristiti dva puta godišnje i neće se plaćati dodatno, poručuju iz Zagrebačkog holdinga

Iznošenje glomaznog otpada na ulice stvar je prošlosti, a kako bi se starih stvari Zagrepčani mogli riješiti na legalan način, Čistoća će ih odvoziti na poziv. Usluga koju će svaki korisnik moći iskoristiti dva puta godišnje neće se plaćati dodatno, a u jednom navratu moći će iznijeti do dva kubna metra otpada.

– Oko 138 tisuća domaćinstava kojima nije pružena usluga odvoza glomaznog otpada u prvom dijelu godine dobit će ovih dana zajedno s jedinstvenom uplatnicom Zagrebačkog holdinga obrazac zahtjeva za odvoz glomaznog otpada – objasnili su iz Holdinga. U njemu će građani napisati trebaju li uslugu odvoza glomaznog otpada ili ne, a ako žele da im kamion dođe, zahtjev će morati poslati najkasnije do 31. srpnja.

Nakon toga Čistoća će napraviti raspored odvoza i građane obavijestiti kada će doći po otpad. – Otpad građani mogu dovesti i u jedno od devet reciklažnih dvorišta, a do kraja godine otvorit ćemo ih još šest – najavili su iz Holdinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije