Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt TZ-a Zagreb

Glazbenim paviljonom sutra će odjekivati zvukovi glasovira, svira pijanist Matej Meštrović

Novi projekt Turističke zajednice grada Zagreba počeo je na Zrinjevcu
Emica Elvedji/PIXSELL
08.05.2021.
u 12:30

Radi se projektu Turističke zajednice grada Zagreba Nedjeljom u paviljonu, koji je premijerno predstavljen 25. travnja, a čini ga niz koncerata koji se na toj lokaciji održavaju svaka dva tjedna.

I ove nedjelje, Glazbeni paviljon na Zrinjevcu odjekivat će glazbom. Radi se projektu Turističke zajednice grada Zagreba Nedjeljom u paviljonu, koji je premijerno predstavljen 25. travnja, a čini ga niz koncerata koji se na toj lokaciji održavaju svaka dva tjedna. Tako će sutra, točno u podne, nastupati pijanist Matej Meštrović. 

izjavila: „Nedjeljom u paviljonu još je jedno u nizu novih, neinvazivnih, a ovaj put i sjajnih glazbenih događanja koje je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula ove godine. Naime, kako s proljećem dolazi vrijeme kada se više boravi na otvorenom i na svježem
zraku, željeli smo našim sugrađanima i posjetiteljima uljepšati barem dio njihovih nedjeljnih podneva. Nakon, Uličnog triptiha, Malog Zagreba, koncerta za prvi dan proljeća u sklopu projekta Zagrebačka glazbena doba, ali i izložbe Zagreb voli zeleno u zagrebačkoj Zračnoj luci, ovo je peti projekt koji smo pokrenuli u posljednja tri mjeseca, a s kojim nastavljamo pozicionirati naš grad kao odgovornu, održivu i sigurnu destinaciju - kazala je direktorica TZGZ-a Martina Bienenfeld. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije