Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI BUVLJAK NA OTVORENOM

Glavna ulica postaje Ilica Galaxy Fair

Galerija Nova
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
05.06.2019.
u 09:13

Treći festival održava se od petka do nedjelje

Izložbe, koncerti, radionice za djecu i odrasle, buvljak, modna revija... očekuju sve koji se upute na treći festival “Projekt Ilica: Q’ART”. Počinje u petak u podne plesnim performansom na Britanskom trgu, a na pozornicu će odmah nakon toga stati jazz bend Maja Rivić Trio, dok će za štednjak organizatori postaviti gastroblogere Marie Wasler i Anu Balić, koje će kuhati za posjetitelje.

Istog dana predvečer, u 18 sati, Akademija likovnih umjetnosti slavi svoj rođendan.

Sličan program predvidjeli su i u subotu, a glavni je nastup u 20.30 sati, kada će publiku zabavljati Pavle Miljenović Kvartet. U nedjelju će se pak dio Ilice oko Britanca, od kućnog broja 65 do 120, odnosno do raskrižja s Primorskom, zatvoriti za sav promet, i to od 9 do 15 sati. Od 11 do 23 sata glavnom gradskom ulicom, koju ovim projektom žele oživiti, zavladat će “Ilica Galaxy Fair”.

– Pripremamo najveći buvljak na otvorenom te jednu posebnu modnu reviju second hand odjeće. Priređuje se u skladu s temom “Održiva budućnost”. Želimo promovirati tu filozofiju kroz umjetničku viziju, a cilj je potaknuti drugačiji odnos prema postojećim predmetima, tehnologiji, stvarima, “iskorištenoj” odjeći i napuštenim prostorima – ističu organizatori.

Kafići će toga dana “izići” na ulice, članovi Sindikata biciklista govorit će o sigurnosti u prometu, a sve završava koncertom kvarteta Valerije Nikolovske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije