Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POŽARA

Fuchs i Bandić obišli OŠ Mate Lovraka, otkriveno gdje će učenici ići u školu

Zagreb: Milan Bandić i Radovan Fuchs obišli Osnovnu školu Mate Lovraka u Klaki
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
02.11.2020.
u 11:15

- Sreća je da nije nikome ništa. Očekujem od policije da se utvrdi uzrok požara - kazao je gradonačelnik

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, u pratnji djelatnika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama te pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, obišli su danas Osnovnu školu Mate Lovraka u kojoj je jutros oko 4.30 izbio požar. 

- Sreća je da nije nikome ništa. Očekujem od policije da se utvrdi uzrok požara - kazao je gradonačelnik.

Ministar Fuchs je najavio da će Ministarstvo participirati u obnovi škole, a dok se obnova ne završi učenike će morati prebacivati do novog odredišta.

- Situacija je i dosad bila pod kontrolom jer se Grad zaista odlično organizirao. Obnovu treba, naravno, napraviti što je prije moguće. I mi ćemo naravno također participirati - dodao je ministar.

- Učenici od 1. do 4. razreda će ići u ove anekse koji nisu oštećeni, a od 5. do 8. razreda najvjerojatnije u OŠ Ivanja Reka. Bit će organiziran prijevoz kao i za 6000 drugih zagrebačkih osnovaca koji se svaki dan prevoze. Tako da i ovih dodatnih 400 koji će se još prevoziti nisu veliki problem - kazao je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje. Gradskog ureda za obrazovanje.

>> FOTO Požar u zagrebačkoj OŠ Mato Lovrak

Zagreb: Milan Bandić i Radovan Fuchs obišli Osnovnu školu Mate Lovraka u Klaki
1/34

Komentara 1

NE
nečešrazbojniče
18:37 03.11.2020.

Pogle seljačinu kako stavlja masku. Pa savjetnici sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije