Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale

Fran Žilinski najbolji igrač jakog turnira u Barceloni

Ponikve
Foto: VL
1/3
12.06.2014.
u 11:15

Iako smo izgubili u finalnoj utakmici, pružili smo odličan otpor velikom protivniku – pohvalio je mlade igrače trener Hrkač

Limači nogometnog kluba Ponikve, 2003. godište, pod vodstvom trenera Hrvoja Hrkača sudjelovali su na međunarodnom nogometnom turniru Barcelona football festival koji se održavao u predgrađu Barcelone Santa Susanni. U kategoriji limača sudjelovalo je deset momčadi, podijeljenih u dvije skupine, iz Engleske, Španjolske, Škotske, Martiniquea i Hrvatske.

U skupini su naši limači redom pobjeđivali španjolsku momčad CF Martorelles, francuski Es Viry, engleski Bootle JFC i momčad organizatora turnira u kojoj su igrali igrači iz cijele Europe BFF. U polufinalu Ponikve je dočekala druga momčad CF Martorellesa koju su s lakoćom pobijedili i plasirali se u finale. U drugoj skupini FC Barcelona je pobijedila sve protivnike i lako prošla polufinale.

U finalnoj utakmici susrele su se dvije najbolje momčadi turnira, NK Ponikve i FC Barcelona. U pravoj nogometnoj ljepotici šanse su se redale na obje strane, Barcelona je vodila 2:0, 3:1 i 4:2, ali se naši limači nisu predavali ni u jednom trenutku. Golovima Bekića, Kličeka i Žilinskog uspjeli su doći na 4:4. Ipak, par minuta prije kraja Barcelona ponovno dolazi u vodstvo za konačnu pobjedu 5:4.

– Iako smo izgubili u finalnoj utakmici, pružili smo odličan otpor velikom protivniku te je nedostajalo samo malo sreće da napravimo prvoklasno iznenađenje – kazao je trener Hrkač.

Još jedno veliko priznanje NK Ponikvama jest i nagrada za najboljeg igrača turnira koju je dobio Fran Žilinski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije