Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dosta im je vrućine'

FOTO Vozač ZET-ovog autobusa jednim potezom nasmijao Zagrepčane: 'Otkrio je svoje želje'

Zagreb: Okretište tramvaja i autobusa na Savskom mostu
Luka Stanzl/PIXSELL
16.07.2022.
u 16:00

Neobičan prizor usred srpnja na okretištu Savski most.

Sredina je srpnja i vrućina zagrebačkog asfalta teško se podnosi, no ako zamislimo da je sada zima, možda bude bolje? 

Tom mišlju vjerojatno se vodio i vozač autobusne linije sa Savskog mosta koji je svojim potezom nasmijao velik broj Zagrepčana.

Naime, članica grupe Zakaj volim Zagreb podijelila je fotografiju sa okretišta na Savskom mostu na kojoj se vidi ZET-ov autobus na kojem je na displeju umjesto broja linije ispisano "Sretan Božić."

Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb

- Mislim da nam ZET želi poručiti njihove želje i dozivaju Božić da požuri! Dosta im je vrućine - napisala je uz fotografiju koja je skupila stotine reakcija i šaljivih komentara.

- A ja nisam još niti bor nabavio - napisao je jedan član, a druga članica dodala - ni ja nisam kolače ispekla - dok se dio komentatora složio da za dobre želje nikada nije rano/kasno.

Dodajmo, kako je za sljedeći tjedan najavljen nastavak ljetnih vrućina i novi toplinski val, a Zagreb će se ponovno "pržiti" na temperaturama i preko 35 stupnjeva jer osvježenje nije na vidiku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije