Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deseta humanitarka

FOTO, VIDEO Utrkom uz 666 stuba i 31. etažu vatrogasci iz cijele Europe pomogli djeci

Humanitarna vatrogasna utrka stepenicamaZ agreb Firefighter Stair Challenge
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/19
04.12.2022.
u 15:41

Iz godine u godinu na utrci je sve više natjecatelja, a sad ih se prijavilo 348 iz šest država

Pod punom opremom teškom 35 kilograma, s izolacijskim aparatom na leđima, natjecali su se vatrogasci iz cijele Europe jučer na desetoj Humanitarnoj vatrogasnoj utrci. Morali su svladati 31 etažu, odnosno 666 stepenica poslovne zgrade VMD-a u Strojarskoj.

Time su istovremeno testirali svoje vještine te učiniti dobro djelo jer su se akcijom prikupljala financijska sredstva za udrugu Kolibrići koja okuplja roditelje vitalno ugrožene djece.

Novac se prikupljao za pomagalo za kupanje, polovni medicinski krevet s madracem, tri sjedala za pravilno pozicioniranje djeteta, sustav za punjenje boca kisikom... Iz godine u godinu na utrci je sve više natjecatelja, a sad ih se prijavilo 348 iz šest država

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije