Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gajnice

FOTO: Poučni grafiti osvanuli na željezničkoj stanici

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL
1/16
13.08.2022.
u 13:00

Svaki prenosi jednu poruku za veću sigurnost u željezničkom prometu

Željeznička je stanica u zagrebačkim Gajnicama osvanula u potpuno novom ruhu. Umjesto dosadašnje monotone sive boje koja je ondje prevladavala, stanicu su oživjeli šareni grafiti iz kojih se pnešto može i naučiti. 

Čovječuljak učitelj glavni je lik grafita i zove se Andrija. Ime je, po svemu sudeći, dobio po Andrijinom križu što je inače oznaka za pružni prijelaz. Tako se na grafitima može vidjeti Andrija koji upozorava da se ne sluša glazba na slušalicama dok se prelazi pruga, da se vlak čeka iza žute linije i sl. 

O čemu vas sve još Andrija može naučiti, pogledajte u galeriji

1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije