Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAZDVOJIVI

FOTO Najslađi životinjski par: Kujica i ježić postali najbolji prijatelji

Jež i kujica - najbolji prijatelji
Foto: Azil Dumovec
1/5
12.06.2020.
u 15:59

Minnie sada revno čuva ježića dok ga vozimo na pregled u oporavilište Zoološkog vrta, govore iz azila

Pas je čovjekov najbolji prijatelji, no, u ovom slučaju i ježev. Riječ je, naime, o, rekli bi neki, nespojivom tandemu, odnosno kujici Minnie koju je ekipa iz Skloništa za životinje u Dumovcu pokupila u Maksimiru i ježiću pronađenom na Trešnjevci.

- U našem terenskom vozilu već dugo nismo imali ovakvu družbu na suvozačkom sjedalu. Minnie sada revno čuva ježića dok ga vozimo na pregled u oporavilište Zoološkog vrta. Ako želite udomiti Minnie, javite nam se! Čeka vas u Dumovcu - pozivaju iz azila.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:12 15.06.2020.

životinje i dalje pametnije od ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije