Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAV TUMA

FOTO I iz Tuzle osvaja srca Zagrepčana: 'Baš je pravi frajer i zavodnik'

Tuma u Tuzli
Foto: ZOO Zagreb
1/9
06.04.2020.
u 12:00

Već je dvije godine prošlo otkako je zagrebački lavić Tuma preselio u Tuzlu gdje je postao pravi kralj...

Predivan je, prekrasan, pravi frajer, kralj, zavodnik... Samo su neki od komplimenata koji su pljuštili na račun, inače rođenog Zagrepčanina, lava Tume koji je protekle dvije godine "gazda" Zoološkog vrta Bingo u Tuzli. Na službenoj Facebook stranici zagrebačkog ZOO-a, naime, objavili su fotografiju veličanstvenog lava, a sudeći prema komentarima i gotovo tisuću reakcija, ljudi su naprosto oduševljeni Tuminom gracioznošću.

Zahvaljujući njemu, tamošnji je ZOO postao bogatiji za još šest članova jer u ljubavi uživa s dvije lavice, Ninom i Kyarom. Sa svakom ima po troje mladunaca. Lani je tako, podsjetimo se, postao otac ukupno šestero mladunaca, i to u razmaku od nekoliko mjeseci. U lipnju je Nina, uoči Tumina trećeg rođendana, na svijet donijela male lavice Leu, Deu i Reu. Tri mjeseca nakon nje Kyara je postala majka lavićima Simbi, Dingu i Leu.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije