Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza

Evo kakvo vrijeme Zagreb čeka idući tjedan: Hladno, kišovito, a nije isključena ni koja pahulja

Kišno jutro i prazne ulice u Zagrebu
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
21.11.2021.
u 10:19

Jutros je glavni grad Hrvatske prekrila magla, a dan će nastaviti umjereno oblačan, ali topao, uz dnevnu temperaturu od 9 do 12 stupnjeva.

Nakon jučerašnjeg predivnog i toplog sunčanog dana, mnogi Zagrepčani nadaju se da će takvo vrijeme i ostati. Jutros je glavni grad Hrvatske prekrila magla, a dan će nastaviti umjereno oblačan, ali topao, uz dnevnu temperaturu od 9 do 12 stupnjeva. 

Tjedan će se, međutim, nastaviti u promjenjivom jesenskom raspoloženju, pa će tako sutra već naver krenuti kiša, koja će trajati do utorka ujutro. Ostatak tog dana i srijeda bit će vedri, ali vrlo hladni, pa će tako u srijedu temperatura pasti i do -3 stupnjeva. Kiša i hladne temperature koje neće prelaziti 5 stupnjeva očekuju se i u petak, a za subotu je najavljeno vrijeme u kojem će se miješati kiša i snijeg

U svakom slučaju, jučerašnji prekrasan dan bio je možda posljednji takav u sljedećih tjedan dana, a bilo bi dobro u svakom trenutku kraj sebe imati kišobran, a na nogama tople i udobne cipele. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije