Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovativna 'rampa'

Evo kako je Zagrepčanin prisvojio parkirno mjesto i razljutio susjede

Stanar prisvojio parking
Foto: Maja Mikulčić/Facebook
21.02.2019.
u 15:01

Napravio je 'drvenu rampu' koja može lako stati u prtljažnik automobila te ju stavio na željeno mjesto...

Teškoće s parkirnim mjestima s kojima se suočavaju brojni stanovnici novozagrebačkih naselja nisu novost. A neki odlaze toliko daleko da prisvajaju čak i javne površine.

Tako je jedan stanar Savskog gaja prisvojio dio javne površine na kojoj se bočno parkiraju automobili. Napravio je 'drvenu rampu' koja može lako stati u prtljažnik automobila te ju stavio na željeno mjesto, prenosi portal Zazubice.com

- Ovo je sad novi izum, do sada su bile gajbe - napisala je u Facebook grupi 'Savski gaj, naj naj, Trokut mali raj!' jedna korisnica dok je drugi korisnik dodao:

- Svatko može gajbu staviti gdje želi, ali pitanje je jel bu ju našel tam di ju je ostavil.

GALERIJA Najgori od najgorih: Možete li vjerovati da su se ovako parkirali?

Stanar prisvojio parking
1/21
Ključne riječi

Komentara 9

ZB
zgrada_bez_parkinga
17:55 21.02.2019.

pametan covjek, covjek vam jasno govori da ukinite naplatu parkinga ....

Avatar Kaladin
Kaladin
17:28 21.02.2019.

A neš ti "barikade", šta je stavio štapiće od ledo snjeguljice.

DU
Deleted user
18:39 21.02.2019.

To sa parkiranjem po gradu, sve je više rak rana grada Zagreba! Kako je u turističkim mjestima dva mjeseca, tako je u gradu Zagrebu cijele godine? U gradu (zbog mnogih poslovnih dnevnih dolazaka) ima duplo više automobila nego je parkirnih mjesta! A naplata, osim što dajete novac, ne nudi Vam ništa, jer mogu vam uništiti, zapaliti auto, ukrasti a Grad ne odgovara za štetu? Svakako da to nije u redu, jer od parkiranja se zaradi "ne mala svota novca"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije