Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve u isti kamion

Evo kako je Bandić komentirao snimku miješanja otpada

Foto: Igor Šoban/PIXSELL/Screenshot Facebook
1/2
03.04.2018.
u 11:04

Gradonačelnik je snimku nazvao beskrupuloznom laži te dodao da će je Čistoća na najbolji mogući način demantirati

Nakon što je Renato Petek, zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini iz Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska!, na službenoj Facebook stranici objavio snimku na kojoj djelatnici Čistoće smeće iz različitih spremnika bacaju u isti kamion, na cijelu je priču reagirao i gradonačelnik Milan Bandić.

Snimku je nazvao beskrupuloznom laži te dodao da će je Čistoća na najbolji mogući način demantirati.

– Drugo im nije ništa preostalo nego da lažu i podvaljuju, to im je dio posla. Ja bih na njihovu mjestu bio konstruktivan, upućivao na pogreške koje čini gradonačelnik, jer nije Bog ni svetac, a ono što je dobro pohvalio bih i afirmirao, a ne insinuirao i lagao. Nismo mi bedasti da najprije molimo ljude da odvajaju otpad pa da sve skupa trpamo u isti kamion – rekao je gradonačelnik.

Iz Zagrebačkog holdinga objasnili su da je riječ o dvije identične vrste otpada te da nije došlo ni do kakve pogreške.

– Pražnjene su plastika i metal i nije došlo do miješanja otpada. Žao mi je što nismo kompletnu situaciju objasnili jučer. Odgovorni za ovo snosit će posljedice, poboljšat ćemo komunikaciju s medijima – kaže Senka Knežević, službenica za informiranje Zagrebačkog Holdinga, dodavši da će poduzeti sve pravne radnje koje im stoje na raspolaganju.

Komentara 70

DU
Deleted user
12:02 03.04.2018.

Taj koji je snimio tašto nijr snimio šta piše na vanjskim kutijama.Ovdje samo vidimo žuti i plavi kontejner a možda je sadržaj kontejnera isti.Jedino ako je bitna boja kontejnera. Budući je kontejner pod zemljom na vanjskom košu piše šta se tu baca sasvim nebitni boja kontejnera kad se i ne vidi dok ne dodju po njega. Mislim da je ovo još jedan spin onih koji neznaju kako maknuti Bandića.

LO
lovroufc
11:45 03.04.2018.

Mediji i njihovi trolovi šire lažne vijesti, ništa čudno. Bitno je optuživati, spinati, etiketirati, izopačenu percepciju prodavati, ali samo prema onima koji su partijskim medijima trn u oku, a Bandić im je na piku zadnjih 8 godina otkada je bivši član partije.

SS
sokac sa drave
12:00 03.04.2018.

Istina je sve trpju zajedno u smece a odvajanje smeca je samo trening da puk nauci sve raditi sto vlastodrsci zele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije