Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA NOĆNE SMJENE

Evo kako i gdje sada rade COVID -19 ambulante

Dežurna ambulanta na Trešnjevci za  osobe koje sumnjaju da su zaražene koronavirusom
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
28.04.2020.
u 12:57

U navedenim ordinacijama vrši se trijaža, savjetovanje, po potrebi i pregled.

Ukidaju se noćne smjene u takozvanim “COVID -19- ambulantama” zbog povoljne epidemiološke situacije, priopćili su iz Grada. Tako će od sada raditi svaki dan od 8 do 20 sati.

To uključuje sljedeće lokacije: Dom zdravlja Zagreb - Centar na Aveniji Većeslava Holjevca 22, Zagreb - Istok u Grižanskoj 4, i Zagreb – Zapad na Prilazu baruna Filipovića 11. U navedenim ordinacijama vrši se trijaža, savjetovanje, po potrebi i pregled, te uzimanje uzoraka za testiranje na COVID -19 po uputi izabranog liječnika ili epidemiologa, uz prethodnu telefonsku najavu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije